Tudnál segíteni abban, hogy megtaláljam önmagam, és kiaknázzam a bennem rejlő erőt?
Figyelt kérdés
Nagyon nem találom önmagam. Valahányszor kiejtek egy mondatot számon, úgy érzem, nem azt mondtam, amit érzek/gondolok, hanem valaki más mondta helyettem, aki nagyon nem én vagyok. Ez nem skizofrénia, vagy ilyesmi, mindössze azokat a maszkokat szeretném levetni, amiket az emberek felé mutatok, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. Van itt olyan, aki ért ilyesmihez, és folytatna velem hosszabb beszélgetéseket az elkövetkező 1 hónapban, hogy végre megtaláljam önmagam, a célom, és megvalósíthassam azokat a dolgokat, amikre vágyom? Privátban tudok küldeni elérhetőséget.
20L
2014. júl. 9. 12:20
1/3 anonim válasza:
Gátlásosság. Az évek alatt sok szar rakódott rád a környezeted stb., által. Ezeket kell levetkőznöd. Ha írsz, adhatok egy kis segítséget.
2/3 anonim válasza:
Én rajzolok 13/L, most biztos gyerekesnek tartasz de arajz nagyon sokaknak segít, ha nem is tudsz olyan jól rajzolni a kreativitásodat kiélheted. Ez engem mindig jó érzéssel tölt el. Most volt egy olyan korszakom amikor az utolsó ember akivel szerettem beszélgetni egyedül hagyott, addig nem tudtam rajzolni... szerintem mindenképp érdemes :)
3/3 anonim válasza:
Bár nem vagyok pszichológus (csak alapfokon tanulok pszichológiát a szakmámat érintően) és nem ígérem, hogy tudok segíteni, viszont bevallom, hogy felkeltetted ezzel a gondoddal az érdeklődésem, szóval ha gondolod, nyugodtan írhatsz. Ha mást nem is tudok, de legalább meghallgatlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!