Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan a hitem miatt fogok magányosan meghalni?
ha még vallásos körökben se találsz senkit, akkor ne számíts sok jóra. Nálam pl kizárt az ismerkedés, ha az illető vallásos
2016. ápr. 19. 20:38
Úgy látom, hogy a hited hátráltat téged abban, hogy boldog legyél.
Tényleg megéri ez? Valaki írt egy mesekönyvet, és azt szentírásnak véve követed minden pontját?
Így valóban elég nehéz párt találni...
Biztos erre gondol ilyenkor a tanítás, hogy ez a te utad, fiam!
(Nem sértésnek szántam, csak kicsit fel kéne nyitnod a szemedet!)
2016. ápr. 19. 20:45
Több ilyen ismerősöm van, vallásos iskolába jártam. Próbálkozz gyülekezetekben, az egyházak ifjúsági klubbjaiban, ők is gyakran megfordulnak ilyen helyeken.
Szerintem nem reménytelen, csak eddig rossz helyen kerestél.
2016. ápr. 19. 20:51
14/42 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a mi egyházi közösségünkben én vagyok az egyik legfiatalabb, van még két házaspár meg nekik a 4 gyermekük akik fiatalabbak/nagyjából egykorúak, a fiatalsági programokhoz pedig öregnek érzem magam már. Ilyenkor mint most is eszembe jut az a szomorú tény hogy lehet eldobtam az esélyem még az egyetemi évek alatt, kellett nekem kimenni Svájcba tanulni az értékesebb diplomáért...
15/42 A kérdező kommentje:
Számomra nincs a világnak értelme isten nélkül. A világ egyik legjobb egyetemén tanultam nagyon magas színvonalon fizikát, kémiát, matematikát meg mindent ami egy mérnöknek kellhet, szó mi szó elmélyültem a természettudományokba és egyszer egy este abba a merész vállalkozásba kezdtem, hogy feltételezem, hogy nincs isten és megpróbálom modellezni a világegyetem működést. Az eredmények száma 0. Teht magától ez a világ nem jöhetett létre, kell lennie Istennek.
Nincs értelme számodra a Világnak Isten nélkül, bár azt nem tudod, hogy a magyar helyesírás szerint Isten nevét nagy betűvel írjuk, még zürichi PHD-vel is!
2016. ápr. 19. 21:05
Aszondja lemodellezte, hogyan születhet a világegyetem
[link]
Ezek után őszintén reménykedem benne, hogy trollkérdés (legalább ötletesebb egy fokkal, mint a mai többi, de még mindig elég klisés), mert nem akarom elhinni, hogy lehet valaki ennyire hülye. Bár, láttam már hasonlóakat...
2016. ápr. 19. 21:06
Én ismerek ilyen párokat, szóval szerintem vannak ilyen nők. De igen, egy kicsit elhivatottabb körökben kéne keresgélni. Pünkösdisták szimpik? Kb őket ismertem meg úgy, hogy komolyan veszik ezt a dolgot is.
2016. ápr. 19. 21:06
19/42 A kérdező kommentje:
A nyelvtannal nem vagyok jóban.
Kedves barátom, ismered az anyagmegmaradásra vonatkozó törvényeket? Röviden annyi hogy az anyag állandó, úgymond egy elektron vagy egy proton sem tűnik el soha és nem jelenhet meg magától új szubatomi részecske se. Akkor mégis hogy lehet az, hogysok százmilliónyi atom van mindössze 12g szénben? Először ezt magyarázd meg.
20/42 A kérdező kommentje:
+ ez a lemodellezés nem úgy néz ki mint te gondolod. Ez a világegyetem pár alapvető törvényének felülvizsgálata, fentebb említett gondolatmenet volt az első pont. Ezen rögtön megbukott az elmélet.
Kapcsolódó kérdések: