Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan a hitem miatt fogok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan a hitem miatt fogok magányosan meghalni?

Figyelt kérdés
Egy 30 éves fiatal mérnök vagyok, zürichi phdvel, egy cég fejlesztési vezetője vagyok, Állítólag jóképű és Sportos, nem mellesleg rendkívül vallásos. A vallásom tanai szerint nem kedves az Istennek az, ha házasság előtt élek nemi életet és próbálom ehhez tartani magam. Egy nő (még keretyének sem) sem képes ezt elfogadni és rendkívül magányos vagyok. Így hogy betöltöttem a 30 évet már nagyon Félek hogy nem találom meg a párom. Márpedig a vallásom nem akarom feladni. Vannak olyan nők akiknek hasonlóak a nézetei és csak én nem talál a helyem a világban vagy mindvégig vak voltam és több ilyen nő is van?
2016. ápr. 19. 20:18
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
56%
Jaj ne. Te komolyan azt hiszed, hogy te, egy jelentéktelen noname senki majd kiszámolgatja a jelenlegi tudásunkat felhasználva az egész világegyetem értelmét meg Istent? Tudod hányan bizonygatták, hogy ők aztán megmondják? Sokan. De valahogy mégsem tűnik úgy, hogy igazuk lenne. Fantáziátlan vagy, klisés és unalmas.
2016. ápr. 19. 21:33
 22/42 anonim ***** válasza:
41%

Jópofa troll vagy. Kicsivel korábban írt egy fószer hogy valami két diplomás két nyelvvizsgás egyházi intézményben dolgozó nő valagába két óra alatt belenyomott egy piroskaszörpös üveget a feszület nyelével. Szerintem ő való neked, kérd hogy küldjön kontaktot hozzá.

Itt van-e:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__7..

2016. ápr. 19. 21:34
 23/42 anonim ***** válasza:
74%

Én csak egyet nem értek ezekben a mélyvallásosokban. Ha házasság után derül ki, hogy nem élvezik együtt a szexet, nem jó a másikkal semmi, ami elrontja az egész kapcsolatot, akkor egész életükben szenvedni fognak a másik mellé láncolva? Ha létezik isten, miért akarja, hogy a teremtményei boldogtalanok legyenek?

Az a legidegesítőbb a vallásosokban, hogy logikátlanul gondolkoznak. Komolyan nem értem: értelmes felnőtt emberek és mint akiknek kimosták az agyát...

üdv, egy agnosztikus nő

2016. ápr. 19. 21:35
 24/42 anonim ***** válasza:

Kérdező, szóval azt mondod, hogy Isten teremtette a mi világunkat?

És akkor mi volt vele a dinoszauruszok korában? Megteremtette őket, hagyta egy kicsit futkosni, majd elpusztította? Vagy mi?

És arra is légy oly szíves válaszolni, hogy Isten teremtette az összes élhető bolygót az univerzumban?

Mekkora mágus!

De azért azt tanítja a Biblia, hogy mi emberek vagyunk az egyetlenek ezen a planétán! Igen, valószínű...

2016. ápr. 19. 21:39
 25/42 A kérdező kommentje:

Rendben van úgylátom a két úriembernek nagyon piszkálom a csőrét, de megkérném őket hogy legyenek szívesek nem írni a kérdéshez mert egyrészt nem a kérdésre vonatkoznak kommentárjaik, másrészt nem fogok kötekedni senkivel főleg nem az interneten keresztül. Nekem nem muszáj hinni, ha nem hiszel hát ne higyj, de ne irkáljon ide feleslegesen.

Fogalmam sincs hanyadik válaszoló, aki nem érti, hogy mi van akkor ha kiderül később, hogy nem élvezik a szexet egymással. Igen, ez egy érdekes kérdés, nem értemén sem minden nézetét a bibliának. De ki vagyok én, hogy megcáfoljam amit a Szentírás állít?

2016. ápr. 19. 21:43
 26/42 anonim ***** válasza:

24-es vagyok kérdező, ja és lány:

Amúgy ha már megfejtetted az univerzum titkát, akkor ezt a vallási szexmentes kapcsolati dolgot, hogy hogy nem?

Nem kötekedni akarok, de tegyük fel találsz magadnak párt, összeházasodsz vele, majd előáll ez a probléma. Akkor mit teszel? Letengeted vele az éveidet, és boldogtalan leszel életed végéig?

2016. ápr. 19. 21:47
 27/42 A kérdező kommentje:
#24/25 szerintem a biblia Sehol sem állítja azt hogy egyedül lennénk akár a világegyetemben, és arról végképp nem, hogy nem lettek volna állatok az ember előtt a Földön.
2016. ápr. 19. 21:48
 28/42 anonim ***** válasza:

Igen, nem állítja, hogy ne lennének, csak éppen nem ismeri el.

A pápa is hevesen tiltakozik a dinoszauruszok létezéséről.

Nem értem, ő nem járt még egy múzeumban sem...?

2016. ápr. 19. 21:54
 29/42 anonim ***** válasza:
0%
De te zseni, ha annyira bízol az istenedben, miért a gyiken kérdezősködsz? Netán kételkedni kezdesz? Ja, biztos ez is isten terve.
2016. ápr. 19. 21:55
 30/42 A kérdező kommentje:
Mint említettem, nem az univerzum titkát fejtettem meg csupán törvényszerűségek alapján számolva arra a következtetésre jutottam, hogy szerintem Isten (akinek nem tetszett a nyelvtanom remélem ezt látja , hogy gyorsan tanulok azért :)) mindenképp létezik. Valószínűleg nem veszek majd el akárkit viszont én kérdeznék tőled, ha volt olyan ember akit nagyon szerettél, azzal (gondolom) jó volt a szex. Javíts ki ha tévedek, de ha olyannal vagy eggyütt akit szeretsz azzal kellemes lesz minden pillanat.
2016. ápr. 19. 21:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!