Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan a hitem miatt fogok magányosan meghalni?
Jópofa troll vagy. Kicsivel korábban írt egy fószer hogy valami két diplomás két nyelvvizsgás egyházi intézményben dolgozó nő valagába két óra alatt belenyomott egy piroskaszörpös üveget a feszület nyelével. Szerintem ő való neked, kérd hogy küldjön kontaktot hozzá.
Itt van-e:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__7..
Én csak egyet nem értek ezekben a mélyvallásosokban. Ha házasság után derül ki, hogy nem élvezik együtt a szexet, nem jó a másikkal semmi, ami elrontja az egész kapcsolatot, akkor egész életükben szenvedni fognak a másik mellé láncolva? Ha létezik isten, miért akarja, hogy a teremtményei boldogtalanok legyenek?
Az a legidegesítőbb a vallásosokban, hogy logikátlanul gondolkoznak. Komolyan nem értem: értelmes felnőtt emberek és mint akiknek kimosták az agyát...
üdv, egy agnosztikus nő
Kérdező, szóval azt mondod, hogy Isten teremtette a mi világunkat?
És akkor mi volt vele a dinoszauruszok korában? Megteremtette őket, hagyta egy kicsit futkosni, majd elpusztította? Vagy mi?
És arra is légy oly szíves válaszolni, hogy Isten teremtette az összes élhető bolygót az univerzumban?
Mekkora mágus!
De azért azt tanítja a Biblia, hogy mi emberek vagyunk az egyetlenek ezen a planétán! Igen, valószínű...
Rendben van úgylátom a két úriembernek nagyon piszkálom a csőrét, de megkérném őket hogy legyenek szívesek nem írni a kérdéshez mert egyrészt nem a kérdésre vonatkoznak kommentárjaik, másrészt nem fogok kötekedni senkivel főleg nem az interneten keresztül. Nekem nem muszáj hinni, ha nem hiszel hát ne higyj, de ne irkáljon ide feleslegesen.
Fogalmam sincs hanyadik válaszoló, aki nem érti, hogy mi van akkor ha kiderül később, hogy nem élvezik a szexet egymással. Igen, ez egy érdekes kérdés, nem értemén sem minden nézetét a bibliának. De ki vagyok én, hogy megcáfoljam amit a Szentírás állít?
24-es vagyok kérdező, ja és lány:
Amúgy ha már megfejtetted az univerzum titkát, akkor ezt a vallási szexmentes kapcsolati dolgot, hogy hogy nem?
Nem kötekedni akarok, de tegyük fel találsz magadnak párt, összeházasodsz vele, majd előáll ez a probléma. Akkor mit teszel? Letengeted vele az éveidet, és boldogtalan leszel életed végéig?
Igen, nem állítja, hogy ne lennének, csak éppen nem ismeri el.
A pápa is hevesen tiltakozik a dinoszauruszok létezéséről.
Nem értem, ő nem járt még egy múzeumban sem...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!