Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan a hitem miatt fogok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan a hitem miatt fogok magányosan meghalni?

Figyelt kérdés
Egy 30 éves fiatal mérnök vagyok, zürichi phdvel, egy cég fejlesztési vezetője vagyok, Állítólag jóképű és Sportos, nem mellesleg rendkívül vallásos. A vallásom tanai szerint nem kedves az Istennek az, ha házasság előtt élek nemi életet és próbálom ehhez tartani magam. Egy nő (még keretyének sem) sem képes ezt elfogadni és rendkívül magányos vagyok. Így hogy betöltöttem a 30 évet már nagyon Félek hogy nem találom meg a párom. Márpedig a vallásom nem akarom feladni. Vannak olyan nők akiknek hasonlóak a nézetei és csak én nem talál a helyem a világban vagy mindvégig vak voltam és több ilyen nő is van?
2016. ápr. 19. 20:18
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
#29 ki tudja, lehet, hogy ezt akarja :) Azért kérdezősködöm itt mert nem sok embert ismerek és talán még kevesebbel vagyok jóban, így kihasználom a világháló lehetőségeit.
2016. ápr. 19. 21:57
 32/42 anonim ***** válasza:
0%
Az a zürichi PhD inkább egy papírra írt elmeorvosi szakvélemény lesz a pszichiátriáról. :D
2016. ápr. 19. 21:59
 33/42 anonim ***** válasza:

Igen kellemesebb, de nem értem mit akarsz kihozni belőle.

Én eddig csak olyannal voltam, akit valóban szerettem is, és ez 23 év alatt csak egyetlen személyt jelentett.

2016. ápr. 19. 22:00
 34/42 anonim ***** válasza:
a szexben össze lehet szokni, főleg ha a felesége is vallásos és szűz lesz esetleg akkor taníthatják egymást, szerelemmel meg lehet oldani a gondot nem tudom mit kérdőjelezitek meg a hitét, nem erre vonatkozott a kérdés. szerintem kérdező ne add fel, folytasd az ismerkedést biztos lesz olyan aki neked való
2016. ápr. 19. 22:35
 35/42 anonim ***** válasza:
21%

Tartsad magadat. Aztán ha esetleg házasság után rájössz, hogy nem ízlik a puncija, majd fohászkodhatsz az Istenedhez, hogy bocsássa meg válásod. Senki sem mondja azt, hogy éjjel-nappal újakat vadássz, de komolyan. Hagyjuk már ezeket a semmirevaló, megfoghatatlan marhaságokat. Nekem ennyi elég volt mára.

20/F

2016. ápr. 19. 22:36
 36/42 anonim ***** válasza:

lehet,de nem olyan biztos,

a hitet elfogadom,de nem bigott vagyok!

sajnos én se találom a társamat,ez van!

fogadd el magad,és menj tovább útjaidon,sok sikert!

2016. ápr. 20. 06:35
 37/42 omba ***** válasza:

Na parázz, én már nős voltam ennyi idősen, de biztosan akartam, hogy egy gyerek se legyen.. hát azok is vannak szép számmal.

Mindenféle ember és nő van, olyan is, aki téged keres.

2016. ápr. 20. 08:24
 38/42 anonim ***** válasza:
15%

egyik ismerősöm ilyen volt, megtalálta a férjecskét 17évesen, pár évvel később esküvő.

a csávó is ilyen, de megdugna mindent aminek lyuka van, szóval sz.ar az egész.

normális nő ebbe nem fog belemenni! szóval a phd-dal halsz meg egyedül!

2016. ápr. 20. 09:44
 39/42 anonim ***** válasza:
Hogy a fenébe lehetsz ilyen intellektuális kapacitást igénylő szakma mellett ennyire bigottan vallásos?
2016. ápr. 20. 12:37
 40/42 anonim ***** válasza:

Mellesleg: az, hogy Isten létezik, hol teszi szükségszerűvé, hogy a Bibliának és a kereszténységnek van igaza? Minden vallás tisztel egy (vagy több) istent, mindegyiknek saját dogmatikája van, az egyik tiltja a szexet, a másik nem, a harmadik még szorgalmazza is, stb...

Isten léte nem bizonyítható és nem cáfolható, de azt el nem tudom képzelni, egy intelligens ember hogy lehet vallási dogmák rabja.

2016. ápr. 20. 12:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!