Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 22 évese depresszió, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évese depresszió, mert nincs barátnőm?

Figyelt kérdés

Teljesen értéktelennek és senkinek érzem magam. Kilógok a sorból. Nincs és nem is volt barátnőm, egyszerűen hiába próbálkoztam annyiszor, semmi esélyt nem kapok.

Biztos semmi extra nincs bennem, túl szürke, túl hétköznapi és átlagos vagyok, keveset beszélek és sajnos becsületes is vagyok, nem egy tipikus rosszfiú.

Teljesen elment az életkedvem, olyan szr érzés singleként élni, én is meg akarom tapasztalni, hogy milyen a szerelem. Szerintem ez az élet egyik legalapvetőbb dolga, de sajnos még ez se jár meg nekem.

Annyi gyönyörű lányt látok(legalábbis számomra), de mindig úgy érzem, hogy mikor rám néznek, akkor azt gondolják magukba, hogy mit nézel te nyomorék, meg vedd le rólam a szemed meg hasonló.

Hol találhatnék barátnőt? Az ilyen társkeresőn vissza se írnak, meg amúgy is azt esélytelennek gondolom. Utcán nem szólítok le senkit, az biztos.

A legtöbb embernek van kapcsolata és sajna nincs is igazán lehetőségem.

Úgy érzem, hogy elment mellett az élet, és egyedül maradok már...

2016. ápr. 14. 17:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10: Tudod, mit csinálsz most? Kifogásokat gyártasz. Én is profi voltam bennük. Nem most kell megtalálnod életed szerelmét! Légy laza, és ismerkedj. Ne kimondottan párkeresési célzattal. Csak dumálj lányokkal. Lesz, ami lesz. Csak ha már egymásra hangolódtatok, akkor ne félj tovább vinni a dolgot, mert a barátzónában kötsz ki, ami persze nem feltétlen baj, de ha sokszor megismétlődik, az demotiváló.
2016. ápr. 14. 19:19
 12/17 A kérdező kommentje:

Állandóan freindzone ban voltam, mindig "csak barát". Aztán hagytam is a lányokat egy kis időre, elég volt belőlük, próbáltam célzottan ismerkedni később, de 0 sikerrel.

Nem vagyok nagy dumás. Abszolút nem. Inkább az a keveset beszélő jellem vagyok, ami tudom, hogy rossz, hiszen a csajok többségét a jó dumával el lehet ragadtatni.

2016. ápr. 14. 19:34
 13/17 anonim ***** válasza:
Hagyjátok már ezt a barát zóna marhaságot..
2016. ápr. 14. 23:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Jobb is ha elkerülöd a nőket. Csak lehúznád őket lelkileg!
2016. ápr. 15. 07:27
 15/17 Grubbs0 válasza:
Nagyon gonoszak voltatok, remélem sikerül mindent elérni 😀
2021. jún. 26. 21:17
 16/17 Grubbs0 válasza:
Végül sikerült?
2022. ápr. 29. 22:59
 17/17 anonim válasza:
Velem is ugyan ez van, bár én még csak 16 vagyok, és előttem van az élet, de a depresszió miatt mégis ugy érzem, mintha valami nem lenne kerek velem. Rondának és semmirekellőnek érzem magam. Az emberek nagy része nem akar együtt lenni egy élettelen semmirekellő informatikussal sajnos. Mivel hogy nagyon nem merek segítséget kérni, ezért saját magam kellett legyőzzem, és most ott vagyok, hogy nagyjából elfogadtam, hogy ez jár a szakmámmal amit tanulok, de megéri, mert ezt szeretem csinálni. Néha-néha kitör belőlem, de elnyomom.
2022. okt. 29. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!