Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 22 évese depresszió, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évese depresszió, mert nincs barátnőm?

Figyelt kérdés

Teljesen értéktelennek és senkinek érzem magam. Kilógok a sorból. Nincs és nem is volt barátnőm, egyszerűen hiába próbálkoztam annyiszor, semmi esélyt nem kapok.

Biztos semmi extra nincs bennem, túl szürke, túl hétköznapi és átlagos vagyok, keveset beszélek és sajnos becsületes is vagyok, nem egy tipikus rosszfiú.

Teljesen elment az életkedvem, olyan szr érzés singleként élni, én is meg akarom tapasztalni, hogy milyen a szerelem. Szerintem ez az élet egyik legalapvetőbb dolga, de sajnos még ez se jár meg nekem.

Annyi gyönyörű lányt látok(legalábbis számomra), de mindig úgy érzem, hogy mikor rám néznek, akkor azt gondolják magukba, hogy mit nézel te nyomorék, meg vedd le rólam a szemed meg hasonló.

Hol találhatnék barátnőt? Az ilyen társkeresőn vissza se írnak, meg amúgy is azt esélytelennek gondolom. Utcán nem szólítok le senkit, az biztos.

A legtöbb embernek van kapcsolata és sajna nincs is igazán lehetőségem.

Úgy érzem, hogy elment mellett az élet, és egyedül maradok már...

2016. ápr. 14. 17:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha depressziós vagy, azon egy barátnő nem fog javítani, maximum ideiglenesen. Ha netán vége lenne a kapcsolatodnak ugyan itt kötnél ki mint ahol most vagy, vagyis inkább még mélyebben.
2016. ápr. 14. 17:38
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel! Tégy meg mindent, amire hatással vagy, és ne bánkódj amiatt, amire nem lehetsz hatással. Tehát fejleszd magad, legyél érdekes ember, esetleg a külsődből is próbáld kihozni a legtöbbet. Arra viszont, hogy a lányok mit gondolnak rólad, na arra lényegi ráhatásod nincs. Nem tudják, mit veszítenek, ennyi. Találj magadnak értelmes elfoglaltságokat, járt társaságba, és légy szociális. Még mielőtt azt hinnéd, hogy könnyű mondani, elárulnám, hogy 29 évesen nem volt még barátnőm! Ennek ellenére kiegyensúlyozottnak érzem magam, és boldognak, noha én is voltam depressziós a magány miatt. Állj fel!
2016. ápr. 14. 17:40
 3/17 A kérdező kommentje:

De olyan borzalmas látni, hogy a sok semmitérő embernek van barátnője. Nem azért, mert valakik, hanem mert rosszfiúk meg menők, meg alfahímek, stb.

Én alapból nem vagyok ilyen karakter, nem is tudok valahogy ilyen lenni.

2016. ápr. 14. 17:45
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem szólók jól leírták. Foglald el magad, tedd rendbe magad testileg, lelkileg. Próbálj kimászni a depresszióból, járj el emberek közé.

Barátom 23 éves volt mikor összejöttünk, és én vagyok az első barátnője. Neki is volt előtte rövidebb depis korszaka, de kilábalt belőle (eljárt bulizni, társaságba járt, illetve párszor elbeszélgetett egy pszichológussal is) mostmár teljesen jól van.

Fiatal vagy még, ne add fel, a párkeresésben nem nagyon vagy sikeres, akkor legyél másban az. És ki tudja, lehet hogy az új elfoglaltságod közben megismerkedsz valakivel.

2016. ápr. 14. 17:52
 5/17 anonim ***** válasza:
en is 22 vagyok es ugyan igy vagyok
2016. ápr. 14. 17:58
 6/17 anonim ***** válasza:
3: Most akkor semmitérők, vagy menők? :) Döntsd el! Amúgy ne hasonlítgasd magad másokhoz. Ez a boldogság egyik kulcsa. Képzeld, azok a srácok is csak emberek, akik úgy váltogatják a csajokat, mint más az alsóneműjét. De semmivel sem többek. Ne emelj magad felé másokat néhány tulajdonság alapján, mert azzal saját magad degradálod. Vannak értékeid? Van benned mit szeretni? Boldoggá tudnál tenni egy lányt? Ezek a fontos kérdések, és ha a válasz igen, akkor előbb-utóbb lesz barátnőd! Inkább egy igazi társ, mint 100 kaland. Csak merj kezdeményezni!
2016. ápr. 14. 18:04
 7/17 A kérdező kommentje:

De én kicsit kalandra is vágynék. Hiszen egyszer fiatal az ember. (Mondjuk sajnos én már ennyi idősen nem vagyok fiatal)

Nem tudok magamról pozitívat mondani már sajnos. Hiába járok egyetemre, hiába beszélek két idegennyelvet, hiába vagyok sportoló, hiába a becsület vagy a drog/cigi/detox mentes élet. Nem számítanak ezek sajnos már.

2016. ápr. 14. 18:09
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Gyűlöljétek meg a nőket, amiért nem adnak pinát nektek. Én is utálom őket.
2016. ápr. 14. 18:44
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

De számítanak! Én ugyanígy voltam ennyi idősen,mondjuk azért mély depresszió nem volt:)

Aztán 23 éves koromban, 7 éve megismertem a párom és azóta együtt vagyunk. Veled is megtörténhet.

2016. ápr. 14. 18:44
 10/17 A kérdező kommentje:

Olyan reménytelennek tűnik a helyzet.

Azt se tudom, hogy hány éves korosztályba kéne "keresgélnem".

A velem egyidősek, akik normálisak, azoknak már van barátjuk, természetesen nem fogok olyannál próbálkozni.

A fiatalok, 17-18 évesek meg még nem igazán komolyak, mármint sok bulizás, biberhasonmások kergetése meg hasonló dolgok.

2016. ápr. 14. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!