Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még is hol lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Internetes társkeresés kizárva, ugyanis az ottani pasik nem gondolnak komolyan semmit, még ha egy nővel komolyan ismerkedik, akkor is ráír másokra. Élőben pedig mivel faluban lakom, itt nem lehet ismerkedni, már szingli férfi se él itt.2016. ápr. 14. 11:58
11/11 anonim válasza:
basszus, erre még nem is gondoltam, h más csajra is írhatnék, csak erre a kérdezőre írtam, meg ebben az évben is csak egy nővel beszéltem (még anyámmal se!!), mert szeretek mindent egy lapra feltenni, én ilyen kockáztatós típus vagyok. jaaa, nem :D
ha lesz barátod, akkor sztem nem te leszel az egyetlen lány, akivel szóba áll, jajj, a női munkatársakat meg se említem, jaajjjj, elrontottam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!