Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még is hol lehet ismerkedni?
Szia
Nem minden pasi olyan hogy egyszerre 5 nőt szédít. Ha falunk laksz az kicsit macerás mert esetleg bemehetsz egy közeli nagyvárosba (ha van persze), de semmi garancia nincs rá hogy pl egy plázában vagy kávézóban bepróbálkozik egy pasi aki teszem azt még normális is. Neten meg benne van a pakliban az is hogy 200 km-re lakik.
Egyébként meg itt 10 perc alatt kapsz 20 privátot. Egyik nagyobb Rómeó lesz mint a másik ;)
#2 voltam.
Én társkeresőn ismertem meg a férjem, már 8 éve lassan.
És ha közben másnak is írt? Én is írtam másnak is, míg össze nem jöttünk. Söt, az első tali után még egy másik sráccal is találkoztam. Na bumm!
Szóval miután a kiszemelt veled összejön, fog kapni egy szemellenzőt, mint amilyen a lovaknak van, és rá sem nézhet más nőre?
Nos, isten mentsen meg tőled!
Bárhol.
Az internet világában ilyet kérdezni...net miért van kizárva?:O
Sőt, neten olyannal is megismerkedhetsz aki bulikba nem jár vagy máshol lakik.
Mi több, mint 7 éve ismerkedtünk meg chaten teljesen véletlenül. Azért is véletlen, mert egyikünk se chatelt rendszeresen. Csak pont abban a 2-3 hétben azzal ütöttük el az időt mindketten vizsgaidőszak utáni lazulásként.:) Igazán se előtte se azóta nem chateltünk. 200 km-re laktunk, esélytelen lett volna máshogy megismerkedni. Nagyon szeretjük egymást és most várjuk az első babánk születését. :))
Ezt csak azért írtam mert 8-10 éve én is hülyeségnek gondoltam volna a netes ismerkedést.
így van a netet is ugyanazok használják akikkel úton útfélen összefutsz.
És neten sem mindegyik faszi ilyen, csak azok akiknek egyből válaszoltok is, nem úgy mint a többi 500-nak akinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!