Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek ismerkedni ismeretlen lányokkal? Mi legyen az első mondtad mikor odalépek hozzájuk?
Haverokkal gondoltuk, hogy jó lenne kicsit csajozni, megismerkedni lányokkal. Az a probléma, hogy nem tudjok, hogy mit mondjunk mikor odamegyünk.
Kíváncsi lennék, hogy egy lány mit szeretne hallani ilyenkor, mikor két ismeretlen srác odamegy hozzájuk és próbál ismerkedni, illetve, hogy mik azok a gesztusok amikkel felhívhatnánk magunkra a figyelmet, hogy maga a téma egy legyen, és ne különállók legyünk számukra.
Nem hiszem, hogy a külsővel nagyobb gondok lennének.
A kérdés az, hogy mit mondjak ilyenkor. Nehéz ilyenkor kigondolni egy mondatot miközben stressz alatt vagy.
Mi lenne a második lecke? :)
ha társaságban van a csaj, akko várd meg hogy külön váljon és akkor támad le :D
persze ha 2en vannak ako egy haver jól jon h elvegye a barátnő figyelmét.
csak simán mutatkozz be. a többi majd kiderül
Szerintem simán csak legyél őszinte. Ha éjszakai szórakozóhelyen odamegy egy srác egy lányhoz, szerintem egyértelmű, hogy mi a szándék. Mutatkozz be, kezdhetsz egy sima bókkal, de ne ess túlzásokba. A beszélgetésnél figyelj arra, hogy soha ne eldöntendő kérdéseket tégy fel (pl. jól érzed magad itt? A lehetséges válaszok: igen; nem).
Pl. Sziasztok, Józsi vagyok. Most vagytok itt először? Mert én gyakran járok ide, és egy ilyen (ha többen vannak két-három stb) tüneményes lányra biztosan emlékeznék. (Persze csak akkor, ha valóban többször megfordultál már a helyen.)
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!