Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik netes társkereső oldalt ajánlanátok, ahol megtudok ismerkedni 23-28 éves nőkkel?
A külsődtől függ egyedül.
Javaslom, hogy a képeidet brutálisan PS-old meg, különben csak idő (és pénz)rablás lesz az egész.
Ne ps-eld meg, mert az lesz az igazi penz-es idopazarlas, ha az elso talalkozo alkalmaval jovok ra, hogy valojaban messze nem vagy olyan jo pasi. :D
23L
3-as
Viszont enélkül meg el se jut a hétköznapi halandó odáig, hogy egy nő válaszoljon neki.
Azért a helyesírással, humorral, találékonysággal, proaktivitással el lehet jutni randiig, még mindig meglehet, hogy meggyőzhet.
Ha a te érdekeid szerint cselekszik, esélye sincs, szóval a logika azt diktálja, hogy csaljon.
Bocsi.
Nálam ezek jönnek be: Párom.hu, Kedvesem.hu, Randivonal.hu.
22/L
6-os
Én értem amit mondasz és alapból jogosnak is tartanám az őszinteség igényét a részedről, csak van egy kis gond a történettel, amit nem veszel tudomásul.
Az átlagos nőnek, smink nélkül, feszülős ruha, sőt minden egyéb nélkül is több nagyságrenddel nagyobb esélye van a randira/egy kezdeményezésre/levélre, mint egy ugyanilyen kategóriájú srácnak.
Ha egyenlő volna a kereslet az amúgy két azonos kategóriára a két nemnél, én is azt tanácsolnám a kérdezőnek, hogy legyen laza és őszinte, vállalja a saját képeit,stb.
A személyes tapasztalatom az, hogy ez reménytelen.
Sőt, még a magassággal is többnyire muszáj csalni. Pl 172 centit 177-re kell kerekíteni,stb...
Én értem amúgy amit mondasz, nem akarsz "porbafingóval" talizni és persze porbafingó lesz általában mindenki 180 alatt..., viszont ilyen "szabályok" mellett ne várjátok a valódi normális átlagtól, hogy pusztán a ti "kényelmetekért" szüzességet fogadjon, mondjon le a csajozásról.
Azt az érvet pedig felejtsük el, hogy biztos vannak nők, akik mondjuk 165 centire állítják a magassági minimumot, ne legyünk álszentek.
Hogy mégis mi lesz, ha kiderül a csalás?
Vagy botrány, ahogy mondod, és akkor éppen ugyanott van a srác, mintha a nők kényelmét szolgálva lehúzta volna magát a WC-n inkább, viszont van rá esély, hogy szimpatikus lesz, jófej, vicces, érdekes és a lány elnézi, hogy élt azzal a trükkel, amivel majd minden csaj él, aki a facebookra profilképet tesz ki.
Tudom, hogy az első scenario esetén a csajt fölösleges túráztatja, de valljuk be az őszinteséggel meg a férfi van fölöslegesen túráztatva(körmölheti a leveleket hiába).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!