Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn érdemes ismerkedni? 22/l
Van ott esély hosszú és rövid távú kapcsolatra is, csak jól kell választani.
Nőként meg még válogathatsz is
Én leírom neked a tapasztalatomat:
Mindenkinek lehetnek negatív és pozitív kapcsolatai egyaránt, szerintem ugyan olyan eséllyel megcsal/átver/elhagy valaki, akit személyesen ismertél meg, mint egy olyan akit neten.
Semmi különbség nincs köztük, csak valaki szerencsét próbál neten is.
Engem az első barátnőm megcsalt, de nem is akárhogy kurvult az interneten, ráadásul egy apja korúval...
Aztán még volt 1-2 negatív élményem nem részletezem, de hozzáteszem neten kívül ismerkedésből is akadt negatív...
Viszont tavaly sikerült találni egy csodás lányt az interneten, mindketten egyetemisták vagyunk, a legtündéribb teremtés.
Szóval vannak még fent normális emberek, ne hallgass olyanokra akik le akarnak beszélni. Egy buliban, vagy egy baráti társaság által, hogy bemutatnak valakinek, ugyan úgy elsülhet rosszul, ugyan úgy lehet csak meg akar dugni, vagy titokban megcsal, vagy egyszerűen csak semmi bevesz...
Veszteni valód igazából nincsen :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!