Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn érdemes ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn érdemes ismerkedni? 22/l

Figyelt kérdés
2016. ápr. 14. 08:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen, hisz az is egy lehetőség az ismerkedésre. Veszíteni valód meg úgy sincs.
2016. ápr. 14. 08:14
 2/13 anonim ***** válasza:
Ja, válogathatsz kedvedre. :D
2016. ápr. 14. 08:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2016. ápr. 14. 08:23
 4/13 Meknes ***** válasza:
Szerintem nem.Tapasztalatom szerint kevés ott az olyan ember aki komolyan és hosszú távra tervez.Persze nem tudom te milyen formában szeretnél ismerkedni.Ha laza vagy rövid távú dolgok megfelelnek,akkor a társkereső kitűnő választás.
2016. ápr. 14. 08:26
 5/13 A kérdező kommentje:
akkor hol lehet komolyan?
2016. ápr. 14. 08:29
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

Van ott esély hosszú és rövid távú kapcsolatra is, csak jól kell választani.

Nőként meg még válogathatsz is

2016. ápr. 14. 08:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes :). komoly kapcsolatot is lehet találni, csak picit nehezebb. Nekem sikerült. Sok szerencsét! :),
2016. ápr. 14. 09:52
 8/13 anonim ***** válasza:
24%
Azt ajánlom oda ne menj. Nyilván válogathatsz mert nő vagy de ha komoly kapcsolatot szeretnél akkor felejtsd el. Ott szexkapcsolatot akarnak csak.
2016. ápr. 14. 09:55
 9/13 anonim ***** válasza:

Én leírom neked a tapasztalatomat:

Mindenkinek lehetnek negatív és pozitív kapcsolatai egyaránt, szerintem ugyan olyan eséllyel megcsal/átver/elhagy valaki, akit személyesen ismertél meg, mint egy olyan akit neten.

Semmi különbség nincs köztük, csak valaki szerencsét próbál neten is.

Engem az első barátnőm megcsalt, de nem is akárhogy kurvult az interneten, ráadásul egy apja korúval...

Aztán még volt 1-2 negatív élményem nem részletezem, de hozzáteszem neten kívül ismerkedésből is akadt negatív...

Viszont tavaly sikerült találni egy csodás lányt az interneten, mindketten egyetemisták vagyunk, a legtündéribb teremtés.

Szóval vannak még fent normális emberek, ne hallgass olyanokra akik le akarnak beszélni. Egy buliban, vagy egy baráti társaság által, hogy bemutatnak valakinek, ugyan úgy elsülhet rosszul, ugyan úgy lehet csak meg akar dugni, vagy titokban megcsal, vagy egyszerűen csak semmi bevesz...

Veszteni valód igazából nincsen :)

F

2016. ápr. 14. 10:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Én egy éve próbálkozok de eddig nem jártam sikerrel. Tényleg sokan vannak és válogathatsz de a legtöbben olyanok is. Sokan írtak nekem, soknak válaszoltam is de olyan semmilyenek. Amelyik egy fokkal jobb volt azok nem fogták fel, hogy koliban vagyok és nem fogok 3 mondat után többszáz kilométert utazni egy idegen helyre miattuk. Persze ez csak az én tapasztalatom neked sok sikert kívánok! (: 21/L
2016. ápr. 14. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!