Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet szag alapján ismerkedni?
Nagy ellentét van a kérdésed és megyjegyzésed között, Kérdező. A Természet úgy rakott minket össze, hogy felsőbbrendűek vagyunk az állatoknál, főleg értelmi és ösztön szempontból. És igen, az Ösztön: mi másképp értelmezzük pszichésen, mint az állatok, illetve van egy olyan ajándékunk, amelyet nagyjából pozitív energiavonzásnak lehet hívni, azaz érzel valami erőt, ami vonz a másik felé. Ha valaki már tapasztalt szerelmet első látásra (én többször is), az tudja, hogy miről beszélek. Érdekes volt, hogy röviddel a "crush" után a srác is jelentkezett és megkérdezte, hogy éreztem-e valamit, amikor láttuk egymást, mert ő nagyon, s megörültünk egymásnak, amikor elmondtam, hogy igen, én is ugyanúgy. Ez szó szerint egy plussz ajándék, jó lenne, ha mi emberek ezt tudnánk kezelni, fejleszteni tovább kapcsolatban :)
Tehát a szerelem első látásra érzés magyarázza éppen azt, hogy ez a kérdés és a megjegyzés sem igazán reális.
Volt már olyan srác, akinek nagyon finom volt a természetes illata, de alig éreztünk valamit egymás iránt.
4.majdnem jól mondta, csak pont,hogy a génállománynak különböznie kell.
Mert ha két embernek nagyon hsaonlóak a génjei,akkor még nagyobb eséllyel örökli a gyerekük a betegségeket,hiszen minden ember hordoz olyan gént,amit ha átörökít,lehet,hogy valamilyen betegség lesz belőle,mert egy hasonló génáálományú emberrel szaporodott,akinek shzintén olyan "beteg"génje van.
Már látom magam előtt az online társkeresők legújabb típusát. Nem lennének profilképek, csak rá lehetne szűrni pl. hobbira, érdeklődési körre, lakhelyre, stb. majd várhatod otthon míg a postás hozza a kiválasztott feltételeknek megfelelő egyének szagmintáját használt póló, bugyi vagy egyéb ruhadarab formájában. Ebből eldöntöd melyik tetszik és küldöd neki a sajátodat. Ha neki is bejön találkoztok személyesen és beindul a kémia.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!