Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon zavarná az embereket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavarná az embereket a csálé fog, ha ismerkedni próbálnék?

Figyelt kérdés

Na az van, hogy most, 20 évesen kezdtem el érdeklődni aziránt, hogy legyen valakim. Eddig egyáltalán nem érdekelt, és szerintem ez közrejátszott abban, hogy ne érdekeljen, milyenek a fogaim, úgyhogy a támogatott kilőve. A fogaim amúgy szép fehérek, csak az első 4 elég csálé (az egyik szélső beljebb van a többinél, emiatt az egész torlódott) és sajnos eléggé látszanak. Most gyűjtöm rá a pénzt, remélhetőleg nyár végén már rá tudom rakatni a fogszabit. Amúgy szép lánynak tartom magam, igényes vagyok, tehát nem büdös a szám, rohadtak a fogaim meg ilyenek, de sokszor mondják, hogy ha valaki tetszik, de kinyitja a száját, kiábrándul egyből... ezért félek nyitni igazából:)

(Ja és persze nyilván nem vagyunk egyformák, általános véleményre vagyok kíváncsi.)

2016. ápr. 1. 19:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A belső számít nem a külső!
2016. ápr. 1. 19:16
 2/12 VirágésBence ***** válasza:
Egy felszínes, buta ember nyilván vissza fog utasítani, de ezzel ne is foglalkozz, gondolom te se szeretnél egy ilyen emberrel párkapcsolatban lenni, gondolom intelligens, normális pasit keresel, az ilyet nem is fogja zavarni, hogy hogy áll a fogad.
2016. ápr. 1. 19:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:) Próbálom magam azzal nyugtatni, hogy ismerősömnek is elég kesze-kuszák a fogai (amit amúgy évekig észre sem vettem), de nagyon szép és nagyon durva kisugárzása van, a férje is odáig van érte 10+ éve.:) Csak hát az önbizalom-hiány nagy úr.
2016. ápr. 1. 19:29
 4/12 anonim ***** válasza:
a "kinyitja a száját" alatt azt szokták érteni, hogy mit mond, nem a fogaira vonatkoztatva :)
2016. ápr. 1. 19:33
 5/12 A kérdező kommentje:
Á, ezt tényleg rosszul fogalmaztam.:D
2016. ápr. 1. 19:36
 6/12 RRR ***** válasza:

nem dehogy

huncutságot is adhat

ne szégyenkezz!!

2016. ápr. 1. 19:37
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem sem tökéletesek a fogaim és én is gyűjtök fogszabályozóra, annak ellenére, hogy 25 vagyok. Eddig egyik pasi se tette szóvá, szóval nem hiszem, hogy komoly gond lenne, hacsak nem extrém esetről van szó :)

Szóval ne feszélyezzen

2016. ápr. 1. 20:08
 8/12 anonim ***** válasza:

Egy ismerősömnek is kicsit csálék a fogai.Szerintem még jól is áll neki.

Ha a barátnőm lenne, egy csöppet sem zavarna.

Vissza sem fogja magát, tehát gyakran nevet mosolyog látszanak a fogai. A legtöbb férfinak úgy látom ,hogy nagyon bejön , mármint a nő a csálé fogakkal együtt.

2016. ápr. 1. 20:28
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Annyira azért nem extrém, láttam már sokkal durvábbat.:) Csak család/nagyon közeli barátok társaságában merek teli szájjal vigyorogni.:)

2016. ápr. 1. 20:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, ha valaki igazán szeret nem fogja érdekelni. Ha valaki csak emiatt nem jön össze veled annak is örülhetsz hisz felfoghatod úgyis, hogy őt csak a külső érdekli és inkább örülj neki, hisz az az ember akkor ennyit ér. Amúgy valakinek alapból jól áll. Nekem is olyan mint neked és gyűjtök fogszabályzóra ami őszre összejön majd. Elég drágák. 400-500ezer ft körül lesz..

Persze tudom mit érzel, teljesen. A lényeg, hogy fel a fejjel :)

24/F

2016. ápr. 1. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!