Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavarná az embereket a csálé fog, ha ismerkedni próbálnék?
Na az van, hogy most, 20 évesen kezdtem el érdeklődni aziránt, hogy legyen valakim. Eddig egyáltalán nem érdekelt, és szerintem ez közrejátszott abban, hogy ne érdekeljen, milyenek a fogaim, úgyhogy a támogatott kilőve. A fogaim amúgy szép fehérek, csak az első 4 elég csálé (az egyik szélső beljebb van a többinél, emiatt az egész torlódott) és sajnos eléggé látszanak. Most gyűjtöm rá a pénzt, remélhetőleg nyár végén már rá tudom rakatni a fogszabit. Amúgy szép lánynak tartom magam, igényes vagyok, tehát nem büdös a szám, rohadtak a fogaim meg ilyenek, de sokszor mondják, hogy ha valaki tetszik, de kinyitja a száját, kiábrándul egyből... ezért félek nyitni igazából:)
(Ja és persze nyilván nem vagyunk egyformák, általános véleményre vagyok kíváncsi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!