Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon zavarná az embereket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavarná az embereket a csálé fog, ha ismerkedni próbálnék?

Figyelt kérdés

Na az van, hogy most, 20 évesen kezdtem el érdeklődni aziránt, hogy legyen valakim. Eddig egyáltalán nem érdekelt, és szerintem ez közrejátszott abban, hogy ne érdekeljen, milyenek a fogaim, úgyhogy a támogatott kilőve. A fogaim amúgy szép fehérek, csak az első 4 elég csálé (az egyik szélső beljebb van a többinél, emiatt az egész torlódott) és sajnos eléggé látszanak. Most gyűjtöm rá a pénzt, remélhetőleg nyár végén már rá tudom rakatni a fogszabit. Amúgy szép lánynak tartom magam, igényes vagyok, tehát nem büdös a szám, rohadtak a fogaim meg ilyenek, de sokszor mondják, hogy ha valaki tetszik, de kinyitja a száját, kiábrándul egyből... ezért félek nyitni igazából:)

(Ja és persze nyilván nem vagyunk egyformák, általános véleményre vagyok kíváncsi.)

2016. ápr. 1. 19:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást.:) Vannak árak, az biztos. Legszívesebben porcelánosat rakatnék fel, na majd meglátjuk, hogy jön össze a pénz.
2016. ápr. 1. 20:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem pici szabálytalanság szexi is lehet, szeretem a természetességet tehát belefér. Az az igazság sosem volt egy álom fogsorom,de 20 évesen verszenymotoros de sima karosszériás ladával borultam totálkáros lett a tetö oszlopok kitörtek.... Fellazultak a fogaim ..... szóval 2 elöre áll 2 pedig a másik alá csuszva 1/10 ed részben. Lényeg 4 éves kapcsolatom volt egy szép lánnyal és még pár rövidebb. Szóval ha a lányok el tudják fogadni a pasik is. Nekem biztos tetszenél, ha tényleg igényes hölgy vagy.
2016. ápr. 1. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!