Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet így ismerkedni?

Figyelt kérdés

Mivel minden évben másik városban tanultam így sehol nem alakult ki igazán semmi. Jövőre Miskolcra megyek és jó lenne már most találni pár egyetemistát, hogy ne kezdjem egyedül a sulit. Ezzel az a baj, hogy Miskolcot sem ismerem mert fél órányira lakok tőle. Merre tud egy lány egyedül ismerkedni?

21/L

2016. márc. 29. 13:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a golyataborba menj majd el mindenkepp ott sok ismerost szerez az ember.
2016. márc. 29. 13:06
 2/2 VirágésBence ***** válasza:
Miskolcon az egyetem kb úgy néz ki, hogy vannak kisebb körök, maximum 6os csoportokban elindul mindenki haza órák után és csókolom, ha nem vagy túl társasági lány barátokat nem sok eséllyel találsz, ismerkedni csak néhányan ismerkednek, de odamenni is csak akkor fognak, ha nagyon jól nézel ki.
2016. márc. 29. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!