Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne egyedülálló anyukákkal ismerkedni?
1. A társkeresőkön a bemutatkozó szövegedbe írd bele, hogy kisgyermekes hölgyet keresel.
Az meg nem annyira kizáró ok szerintem, ha valaki nálad idősebb korosztályt jelölt meg (pl. 30-35 év), a többségnél ez csak irányadó, nem kőbe vésett szabály. Lefelé egy-két év nem igazán számít.
Keresgélj kitartóan, de ügyesen. Például ha van lehetőség az adott oldalon a kereső funkciónál beállítani a gyermekek meglétét vagy számát, akkor érdemes ezt a szűrőt is alkalmazni, a kapott találatokat pedig türelmesen végigböngészni.
2. A játszótér, játszóház (és egyéb "gyereklelőhelyek") szerintem is jó ötlet; csak az alacsonyabb létszám miatt nem tudom, mennyi esélye van, hogy találsz olyan egyedülálló anyukát, akivel aztán majd tényleg jól kijöttök. A magam részéről több reményt fűznék a nethez, kifejezetten a magas taglétszámú oldalakhoz.
Sok sikert. :)
5#: olyan jót nevettem, elképzeltem a jelenetet. :))
Jó a játszótér, játszóház, de nem tudom elképzelni, hogy ne legyen kétértelmű... Most komolyan, menjen oda, hogy segítek homokozni??
kérdező: Szóval, komolyan, szerintem ugyanúgy, ahogy gyereknélküli nővel ismerkednél. Ugyanott, ugyanúgy, aztán biztos, hogy lesz több olyan, akinek már van gyereke. Munkahely, hobbihoz kapcsolódó klub? Ne úgy indulj neki, hogy "most ismerkedni fogok, megyek keresek egy gyerekes anyukát", stb. Jönni fog, járj nyitott szemmel, ki tetszik meg, aztán ő is fel fog rád figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!