Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló lányok! Ti miért nem találtatok még pasit magatoknak, a társkeresőkön? 21/F
Én találtam, de nem vált be, szakítottunk. (Most teszek ellene feljelentést súlyos testi sértésért.)
Persze el kell mondanom, hogy 6 év alatt egyetlen fiú volt, akivel találkoztam onnan (és vele kapcsolat is lett).
A többiek többnyire nem akartak találkozni, nem volt kölcsönös a vonzalom.
100-ból 60, aki rámír, azzal nem egy városban lakunk.
A maradék 40-ből 25 kicsit sem tetszik.
A maradék 15-ből 10 a szexet hozza fel egyből, vagy megdicséri a szemeimet/valami másomat.
A maradék 5-ből 4-ről néhány tucat üzenetváltás után kiderül hogy nős/van barátnője/megkeseredett szerencsétlen nőgyűlölő lúzer/fingja sincs arról hogyan keltsen érdeklődést és vonzalmat a nőkben.
A maradék 1 szokott az lenni, akivel elmegyek egyáltalán személyesen találkozni. És akkor még semmi sem biztos vele sem.
21/L
2. vagyok. Rám sem százak írnak, csak próbáltam átlagolni, hogy a nagy számokkal érthetőbbé tegyem. De kb azok a jellemző arányok a férfiakra, amit leírtam.
Havi szinten kb 30-40 levelet kapok.
Egy kis ideig voltam fent társkeresőn, de hamar le is töröltem magam. Nem emlékszem pontosan, de heti kb. 10-15 levelet kaptam. Nagy része nálam jóval idősebb volt, én akkor voltam 20 és rendszerint az ilyen 30-40 körül pasik írogattak, pedig érthetően kiírtam, hogy korban hozzám illő fiút keresek. Aki pedig 30-40 éves koráig a szövegértésnek erre a szintjére nem jut el, azzal mit lehet kezdeni? :D
Aztán valóban volt egy réteg, aki annyira nem tetszett, meg egy olyan, akinél egyáltalán nem éreztem, hogy komolyan érdekelném, csak ilyen sablon kérdéseket írogatott és emiatt hamar el is halt a beszélgetés.
Egy srác volt, akivel akkor kicsit jobban elkezdtem ismerkedni és még cseréltünk egy elérhetőséget, mielőtt letöröltem volna magam. Vele egy évig beszélgettem, aztán kicsit több is kialakult egy rövid ideig, de túl jó vége annak sem lett. Nem vette elég komolyan a dolgot, nem foglalkozott velem eléggé, folyamatosan mindent lemondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!