Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Társkeresőkön kívül van még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőkön kívül van még olyan hely, ahol a 20 év feletti egyedülálló lányok aránya nem konvergál a nullához?

Figyelt kérdés
A matematikai megfogalmazás csak vicc, a kérdés komoly.
2011. máj. 31. 16:27
1 2 3 4
 1/31 Panda Péter ***** válasza:
itt a GYK-n egyre több megfelelő paraméterrel rendelkező hölgy rinyál a magányról, állj be a próbálkozók sorába, max becinkel pár másik válaszoló (köztük én is)
2011. máj. 31. 16:33
 2/31 anonim ***** válasza:

"egyre több megfelelő paraméterrel rendelkező hölgy rinyál a magányról,.."

Aha,olyanok akik 120kg felett vannak,rondák,ápolatlanok,büdösek,modortalanok.Épp ezért a kutyának sem kellenek.Nemhogy a férfiaknak...

Az átlagos 20-on éves csajok már 99%-ban foglaltak.Mert itt már nemcsak a 20as pasik pályáznak rájuk(mint a tizenéves csajoknál a tieznéves srácok)hanem a 30-as feleség mellett félrekúró,40-es üzletember,50-es jóképű és a 60-as pénzeszsák faszik is.

Szval egy 20on éves egyedülálló palinak elég nehéz korabeli csajt találnia.De ott vannak a tizenévesek ott már több akad:)

2011. máj. 31. 17:03
 3/31 Paránytrilla ***** válasza:

És van még olyan hely, ahol a 25 év fölötti normális és egyedülálló férfiak aránya nem konvergál a nullához?

Kérdi egy egyedülálló 20 év fölötti lány.

2011. máj. 31. 21:00
 4/31 anonim ***** válasza:
Gondolom a normális huszonéves egyedülálló nők (akik nincsenek a tárkereső oldalakon fent a sok bunkó pasas miatt) olyan helyeken vannak, ahol úgysem fognak összetalálkozni a normális huszonéves egyedülálló férfiakkal. :( 26/f
2011. jún. 3. 20:57
 5/31 anonim ***** válasza:

20:57-es válaszoló, nálad a pont!!!

De az egyetem sok ilyen van, köztük én is.

2011. jún. 3. 21:22
 6/31 anonim ***** válasza:
Akik idejárnak rinyálni, h nem találnak pasit, azok azért nem találnak, mert válogatósak, szal ha nem vagy Brad Pitt, kár is náluk próbálkozni.
2011. jún. 3. 21:28
 7/31 A kérdező kommentje:
Érdekes módon én még itt sem nagyon láttam ilyet. Ha igen, akkor meg tényleg csak nyávogás céljából vannak itt. Persze nem olyan nagy baj ez, valós lehetőség a való életben sokkal jobb lenne.
2011. jún. 3. 21:35
 8/31 anonim ***** válasza:
Tele van az ország magányos lányokkal. 20-30-40 évesekkel. Sok szimpatikus lányt megismertem a közelmúltban. Szikra nem volt, de ez kettőn múlik.
2011. jún. 3. 21:39
 9/31 anonim ***** válasza:

Valami jobb , figyelemfelkeltő kérdés kezdést tegyél fel és tuti özönleni fognak ,

Mindig vannak itt magányos csajok; meg ilyen kérdések hány lány magányos itt, 5 oldal minimum válasz XD

Úgyhogy valami jó kérdés és özönlenek :)

20L

2011. jún. 3. 21:53
 10/31 A kérdező kommentje:
Igazából nem csapdának szántam a kérdést. De akkor is inkább a gúnyolódó és kárörvendő fiúk özönlöttek volna, hozzáteszem, talán joggal.
2011. jún. 3. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!