Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön kívül van még olyan hely, ahol a 20 év feletti egyedülálló lányok aránya nem konvergál a nullához?
Most is inkább fiúk özönlöttek válaszokat írni XD,
látod nem keltetted fel a lányok érdeklődését :D
Szerintem csak csapdával jársz sikerrel, ami nem érdekes azt én sem nézem meg :P
Én is komoly kapcsolatot szeretnék és 21 vagyok.
Amúgy tetszik a virágnyelven megfogalmazott kérdésed. :)
Ha őszinte akarok lenni, akkor konkrétan sehol. Persze jó lenne egy társ, akivel mindent meg lehetne beszélni és akivel tiszta szívből tudnánk egymást szeretni, de semmi konkrét dolgot nem teszek az ügy érdekében.
Ez lehet, hogy furcsának tűnik, de nem úgy lépek ki az utcára, hogy most akkor találkozok a nagy Ő-vel, meg én attól igen távol állok, hogy én nyomuljak rá valakire.
Maradi vagyok ilyen téren tudom, de ez vagyok én.
Ha megfigyeled, a lányok jelentős része ilyen. Ez teljesen elfogadott, mindenki azt mondja, hogy férfi dolga a kezdeményezés. Neked csak annyi a dolgod, hogy megfelelően kezeld a jelentkezőket.
Vagy nem pont erre gondoltál?
Van persze egy új hullám a tizenévesek körében, akik szerint ez nem így van, de nagyon sok dolog létezik még, amiben ők tévúton járnak.
Pontosan megfogalmaztad, hogy mire gondoltam. :)
A tizenévesek más tészta, mert nem általánosítok, mert TISZTELET A KIVÉTELNEK, de:
- akkor vagy menő, ha megfektetsz valakit
- vagy ha elmondhatod, hogy 14 éves létedre igenis komoly kapcsolatod van és mi az, hogy a szülők nem engednek el valahová stb.
Szerintem azt ritkán értékelik manapság, ha van valami komoly célod, elkötelezted magad valami mellett, nem minden héten a buliról szól az életed és próbálsz normálisan tanulni, hogy vidd valamire és esetleg a szülőknek is segíteni szeretnél.
Az a menő,ha minél menőbb cuccaid vannak és felvágsz a haverok előtt, hogy xy megvolt, felvitt xy a lakására, és úgy iszod az alkoholt,mint más vizet.
Ezzel nem azt mondom, hogy én szent lennék, de ezek olyan dolgok, amiből én nem kérek. (Na jó, ritkán iszom alkoholt, de akkor is tudom, hogy hol a határ.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!