Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lépjek túl azon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl azon, hogy a genetikai adottságaim miatt sosem lehetek azoknak a lányoknak a szintjén, akikhez vonzódnék?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 12. 22:52
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
29 az elvarasaim nem hatalmasak pesten kb minden 2. fiatal lany tetszik. Ha lejjebb mennek a jelenleginel, olyan noknel kene probalkoznom, akik belolem semmilyen szexualis ingert nem valtanak ki, akkor meg minek?
2016. ápr. 17. 11:43
 32/42 anonim válasza:
Én a BMW-s példát (iróniát) leíró hozzászólóval értek egyet (jót nevettem rajta). Mindenkivel előfordulhat az életben, hogy némely dolgokban többé-kevésbé kompromisszumot kell kötnie. És csak saját magaddal szúrsz ki, ha ragaszkodsz ahhoz az elképzelésedhez, hogy egy jelenleg számodra szexuálisan nem vonzó lányt rögtön leírsz. Idővel ennek meg kell változnia, ha a realitások talaján akarsz mozogni...
2016. ápr. 17. 19:51
 33/42 A kérdező kommentje:
Kezdtem már ilyen lánnyal, és ugyanúgy közben a nekem tetszőkre vágytam, szex közben másokról kellett fantáziálnom, különben nem izgultam fel, stb. Szerinted ez lehet egy jó kapcsolat?
2016. ápr. 17. 20:25
 34/42 A kérdező kommentje:
Meg az, hogy akarsz egy autót, vagy akármilyen anyagi dolgot, tőled függ, tudsz érte tenni. Ha szorgalmas vagy, akkor kereshetsz több pénzt, tehetsz rá félre, stb. Ezzel a dologgal meg semmit nem tudsz csinálni, a magasságodon és a fejeden nem tudsz változtatni, és eléggé el tudja venni az ember életkedvét, ha önhibáján kívül lehetetlen neki valami, amit minden másnál jobban szeretne, és egyébként teljesen természetes igény.
2016. ápr. 17. 20:34
 35/42 anonim válasza:
Woody Allent láttad már? Totál önátverés, h a külsőd meghatározza a csajod külsejét. De az igaz, h a szinted mindennel (külsővel, jellemmel, ésszel, pénzzel stb.) együtt hosszútávon meghatározza, milyen szintű csajod lehet. Rosszabb persze lehet, ha béna vagy párkapcsolatok v önismeret terén...
2016. ápr. 17. 22:12
 36/42 timeamagdolna ***** válasza:

Nincs semmi bajod, csak az önbizalomhiány. És ha ezzel együtt azt mondod, hogy "átlagos pasi" vagy, akkor semmi vész! Ne gondoldd azt, hogy mindenki az agyongyúrt, szolizott, belőtt frizurájú pasikhoz vonzódik. Meglepődnél, ha tudnád, hogy hány lány keres "normális" pasit :)

És ha neked a "jó nő" azt jelenti, hogy felpumpált mell, stb. akkor semmi gond! A vágyad irántuk el fog múlni. Megkaparintani jó az ilyeneket, a trófeájuk jót tesz az önbizalmadnak. De ha igazi kapcsolatra fogsz vágyni, akkor mást is figyelni fogsz a lányokban (pl. mennyire kedvesek, elfogadóak, megértőek, jópofák, okosak, humorosak, stb.)

Megjegyzem, azok a lányok, akik a külsejüket annyira felturbózzák, általában azért teszik, mert úgy gondolják, nincs bennük semmi más, ami vonzó, csak a külsejük. Persze ezt talán még maguknak sem vallanák be.

Ha hódítani akarsz, akkor örülj annak, amilyen vagy, érezd jól magad a bőrödben. Az ilyen ember társaságában érzi igazán jól magát az ember :))

2016. ápr. 19. 07:19
 37/42 anonim ***** válasza:

lehet hogy ez egy vad ötlet és nem is biztos hogy menne neked, de próbáltál már BESZÉLGETNI lányokkal? mármint nem csak a bombanőiddel hanem úgy bárkivel? nem gondolod, hogy ha megismernél egy lányt, akkor neadjisten beleszeretnél és úgy egészben szépnek látnád? mert a szerelem így működik, ha nem tudnád

23L

2016. ápr. 19. 08:44
 38/42 anonim ***** válasza:
Teljesen megértem a problémád,én is így voltam és tényleg nincs értelme az általad vázolt kompromisszum-kapcsolatoknak.Ne csajozni akarj, csak élj,beszélgess,ismerkedj tét nélkül,előbb-utóbb úgyis bele fogsz szeretni valakibe,akire a külseje alapján nem is gondoltál volna.Akkor meg már mindegy.(Bár lehet, hogy nem holnap lesz és a köztes idő tényleg nem túl jó,de végül megéri.)34/L
2016. ápr. 19. 16:42
 39/42 osterban ***** válasza:
91%
Ez valójában egy ördögi kör, mert egyértelmű, hogy kisebbségi komplexusod, önértékelési zavarod van, és emiatt nem hiszed el, hogy lehet jó nőd. Másrészt ugyanezen okokból csakis jó nőre vágysz, mert - valószínűleg tudattalanul - azt hiszed, hogy ez felemel téged, és többnek érezheted magad. A legrosszabb, ami történhet most veled, hogy tényleg összejössz egy jó csajjal. Megőrülnél. Mindenki őt bámulná az utcán, nyomnák a dudát a sofőrök, ha felvesz egy rövidebb szoknyát, és folyamatosan rámozdulnának a szórakozóhelyeken a pasik, téged levegőnek nézve. Te pedig minden egyes alkalommal arra gondolnál, hogy elhagy téged, mert a többiek jobbak, szebbek, lelki szemeiddel látnád, hogyan hempereg másokkal az ágyban, mert nyilván az ágyban is béna vagy, a többiek meg nem. Kapd rendbe magad agyilag, aztán majd lehet jó nőd. Hidd el, nem a külső érdekli őket. Ha igényes vagy és magabiztos, fogsz találni olyan csinos lányokat, akik vonzódni fognak hozzád. Ha meg egy lúzer vagy, aki semmire sem tartja magát, a csúnya lányok felszedésével is lesznek gondjaid. Nézz a Youtube-on PUA videókat, hátha segít egy kicsit. Sok ronda faszi hatalmas nőfaló. De gyámoltalan nőfalót még nem láttam.
2016. ápr. 19. 20:33
 40/42 anonim ***** válasza:
NE nézz pua videókat!! semmire se jók, egy csajnak se kell az, amiket az a sok szerncsétlen mond
2016. ápr. 19. 23:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!