Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lépjek túl azon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl azon, hogy a genetikai adottságaim miatt sosem lehetek azoknak a lányoknak a szintjén, akikhez vonzódnék?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 12. 22:52
1 2 3 4 5
 21/42 anonim válasza:
62%
Sajnos én is olyan helyzetben vagyok, hogy az anyagi lehetőségeim nem teszik lehetővé, hogy az ízlésemnek megfelelő autóval járjak. A beállítottságom miatt nem tudok komromisszumot vállalni egy közönséges M5-ös BMW-vel. Mit tegyek, ha nekem minimum Lamborghini kell. Az nem működik, hogy bebeszélem magamnak és jól érzem magam egy RS6-os Audiban. Hogyan lépjek túl azon, hogy az anyagi adottságaim miatt sohasem lehetek azoknak az autóknak a szintjén, amikhez vonzódnék?
2016. ápr. 14. 09:00
 22/42 A kérdező kommentje:

1, ezt mi értelme volt leírni? Igen, a párkeresés is egy kapitalista piac. Hatalmas felfedezés.

2, viszont az életminőséged szempontjából nem összehasonlítható annak a fontossága, hogy milyen autóval jársz, meg hogy olyan partnered van-e, akihez vonzódsz.

2016. ápr. 14. 13:32
 23/42 anonim ***** válasza:

Nem tudsz mit csinálni!

Én ugyan így vagyok ezzel. Megismerkedtem egy nekem kevésbé szép nővel, de sokáig nem tudtam fenntartani ezt a "mázt"

Elváltam, azóta egyedül élek.

A szép nők továbbra sem néznek rám, nekem nem szép meg már nem kell...szóval beszoptuk!

2016. ápr. 15. 05:57
 24/42 anonim ***** válasza:
91%

Az a kérdés csak,mire kell a párkapcsolat? Mutogatni egymást vagy szeretni, támogatni egymást? Mert jóllehet fontos a vonzódásnál a külső is, de amiböl a valódi kapcsolat áll, nagyonis a bensőséges dolgokon áll vagy bukik.

Fogadd el és szeresd meg magad, akkor a lányokban is meglátod a valódi - emberi értéket, s nem csak önbizalomerősítés lesz a cél (pl.:ez a jó nő engem akar - ez nem párkapcsolat,csak kirakat)

2016. ápr. 15. 10:26
 25/42 sadykowich ***** válasza:
Próbáld meg elfogadni magad. Ha sikerül, akkor azon a szinten leszel, amit szeretnél.
2016. ápr. 15. 21:56
 26/42 anonim válasza:
64%

Inkább értelmi, érzelmi és tapasztalati vonalon kellene fejlődnöd.

Én nagyon jól nézek ki és volt olyan barátnőm, akire azt mondta egy "átlagnál rosszabbul kinéző" férfi: hogy jó ég kinek kell ez a nő?! Mondtam, nekem.

Nincsenek szintek, csak ízlések.

A saját magad elfogadását pedig ne is boncolgassuk.

2016. ápr. 17. 06:09
 27/42 anonim ***** válasza:
Majd egyszer felnősz és rájössz hogy vannak értékek a külsőn túl is és hogy miről is szól egy igazi párkapcsolat. Majd akkor nem fog zavarni.
2016. ápr. 17. 07:19
 28/42 anonim ***** válasza:
94%

Na megy itt a süketelés, de egy tény. A külső megfog, a belső megtart!

És lehet mondani, hogy fogadd el magad, meg a többi hülyeség. Először igenis a külső dönt. Ha nem nézel ki jó, akkor pedig megszívtad, vagy beállsz a sorba, vagy egyedül maradsz. Ennyi!

2016. ápr. 17. 07:25
 29/42 anonim ***** válasza:
Utolsó, igazad van abban, hogy számít a külső, de ha lejjebb adja a hatalmas elvárásokat egy kicsit és a belső értékekre is odafigyel az csak segíteni fog... Attól hogy valaki nem szupermodell és nem tökéletes még lehet jó megjelenésű, szép és ha mellette jó ember is többre megy vele, mint egy olyan nővel, aki külsőre álom, belül meg olyan amilyen.
2016. ápr. 17. 10:50
 30/42 anonim ***** válasza:
Adj lejjebb az egódbol, és rögtön megoldódik a problémád!
2016. ápr. 17. 11:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!