Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan alacsonyak a lányok?
Figyelt kérdés
Én nem tudom, hogy mi van a génjeikkel, de a 197 centiméteres magasságommal nem találok egy hozzámillő csajt sem. Be vagyok regisztálva 1-2 társkereső oldalra, de egyiksem haladja meg a 165 cm magasságot...2016. ápr. 11. 07:02
31/44 A kérdező kommentje:
Nem keresek szupermodeleket, ne értsen senki sem félre, de azért egy olyan 170 magas leányka jobban mutatna mellettem
2016. ápr. 11. 20:13
32/44 anonim válasza:
Igen, pont ezért mondom, hogy a +175-ös csajokból is halomszámra vannak az utcákon, a velem egymagasságú 170-es lányokról meg nem is beszélve. Ezért is tartom nonszensznek, hogy pont te, a 197 centiddel nem találsz egy szép, csinos, magas barátnőt. Az összes +185 cm-es ismerősömnek kivétel nélkül csakis gyönyörű barátnője van pedig, nem egy közülük, elég gyenge arcberendezéssel van "megáldva", de ez lényegtelen. A nőknek csak egy követelményük van egy pasival szemben: legyen minél magasabb. Ha ennek eleget teszel, de így is problémát okoz a csajozás, akkor no offense, de tényleg magadban kell keresni a hibát (belső tulajdonságok, kommunikáció, viselkedés, társasági élet intenzitásának a hiánya stb.).
33/44 A kérdező kommentje:
Tényleg bennem van a hiba, nemis keresem másban, csak nehézz változtatni bizonyos dollgokon, vagyis még nem sikerült
2016. ápr. 11. 20:38
35/44 anonim válasza:
Az én környezetemben sincs magas lány. Sem a suliban nem volt,sem most a munkahelyen, még a családban is minden nő max 167cm, én meg eléggé kilógok a 175 cm-mel
36/44 A kérdező kommentje:
Ha lány vagy és szép, megkérem a kezed :))
2016. ápr. 14. 15:25
37/44 anonim válasza:
Te elmebeteg vagy! Kár, hogy bezárt a Lipót! (amúgy én 160 vagyok a pasim 192 és még soha senki nem mondta hogy hülyén nézünk ki egymás mellett, sőt, szép pár vagyunk)
38/44 anonim válasza:
Jesszus :D
Szóval a szüleid képesek lennének nem támogatni anyagilag azért, mert mondjuk nálad jóval alcsonyabb lánnyal járnál? :D
hogy a francban lehetsz ennyire gyerekes?? :D ráadásul azt írod, már végeztél, van diplomád...de nem tudnád magad eltartani. persze, biztosan nem az anyuci-apuci által biztosított színvonalon.. de azért na
tessék elkezdeni felnőni.
39/44 Kenzo Tenma válasza:
Azért vannak magas lányok is. Egyébként meg nem a lányok alacsonyak, te vagy magas. De mondom, még így is simán lehet találni magasabb csajt, nekem a legmagasabb barátnőm 174 cm volt, én pedig 193 cm vagyok. Nálad pedig szerintem a legnagyobb baj az, hogy nem tudsz csajozni nem az, hogy nincsenek magas lányok. Fel kell tudni szedni őket.
40/44 anonim válasza:
Szerintem is sok az alacsony lány, de az alacsony fiú is. És 173 vagyok és eddig a csajok között mindig én voltam a legmagasabb, alig találkozok velem magasabb lányokkal, pedig azért vannak... Hát keresgetni kell, de nyugi nekünk sincs könnyű dolgunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!