Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan alacsonyak a lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan alacsonyak a lányok?

Figyelt kérdés
Én nem tudom, hogy mi van a génjeikkel, de a 197 centiméteres magasságommal nem találok egy hozzámillő csajt sem. Be vagyok regisztálva 1-2 társkereső oldalra, de egyiksem haladja meg a 165 cm magasságot...

2016. ápr. 11. 07:02
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
12%
Én 167 centi vagyok és általában a nők mellettem mindig magasabbak, kb egy vagy fél fejjel. Két barátnőm is van akik 188 centi magasak. Szóval azért ha körbenézel, szerintem vannak magas és közepesen magas lányok is.
2016. ápr. 11. 08:42
 12/44 anonim ***** válasza:
43%

"egyiksem haladja meg a 165 cm magasságot"

Sok eszed lehet...

"Be vagyok regisztálva 1-2 társkereső oldalra"

Minek? Az életben egy lúzer vagy?

Én 180 magasan tudtam felszedni 181 és 186 centis csajokat is. Most is egy 175 cm magas csajjal vagyok együtt!

2016. ápr. 11. 09:10
 13/44 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy te lúzernek nevezel én inkább szégyenlősnek vallom magam :) nem mindenki nagy nőcsábász vagy divatmajom, hogy azzal hóditson
2016. ápr. 11. 09:42
 14/44 anonim ***** válasza:
40%

Én 173 vagyok, de tény, hogy kb mindenki alacsonyabb nálam, minden lány ismerősöm:DDDD

De még a 10 centivel magasabb barátom így is törpéz, pedig azért nem vagyok az éppenséggel.

Amúgy azért sokan vannak hasonló magasak is, de az átlag magasság 164-168.

2016. ápr. 11. 10:25
 15/44 anonim ***** válasza:
40%

Miért gondolod, hogy idétlenül néz ki melletted egy alacsony lány? Mi zavar ebben pontosan?

Ha csak külső okai vannak (hogy mások ezt furcsállják pl.), akkor nem kéne foglalkoznod vele. Ha valóban nem tetszenek neked az alacsony lányok, akkor rendben.

Bár én 10 cm-vel alacsonyabb vagyok nálad, a barátnőm nagyon alacsony hozzám képest is. De nekem ez tetszik, bejönnek az alacsony lányok, ráadásul könnyű őket felkapni és szex közben átfordítani, mozgatni, lefogni stb. :)

A válasz amúgy a kérdésedre nagyon egyszerű: te nagyon magas vagy az átlaghoz képest, és a "hozzád illően" magas lányok ritkák. Nem hiszem, hogy ezt kell ennél jobban bonyolítani.

2016. ápr. 11. 10:29
 16/44 A kérdező kommentje:
Volt egy 158 centi magas barátnőm akivel viszonlyag egyeztem, de az útcán sétálva elég furcsán néztek ránk az emberek, a szűleim is mind azt kerdezték tőlem: "fiam, te szégyeniteni akarod magad vagy mit akarsz ezzel elérni?" Nem éreztem már jól magam a kapcsolatomban. Sajnos befolyásolnak engem az ilyen dollgok...
2016. ápr. 11. 10:33
 17/44 anonim ***** válasza:

Hát, már említettem ezt én is a szüleimnek, hogy adhattak volna jobb géneket is, mert 151cm magasságnál megrekedtem, és már a ruha és cipővásárlás is kifog rajtam (kapásból alig van olyan nadrág, amit nem kell felaljazni, még jó, hogy a szüleim tudnak varrni meg én is, így nem kell még ezért is fizetni pluszban...).

Hát, de nálunk anyai vonalon kicsik a nők, anyukám és nagymamám is alacsonyabbak nálam valamivel. Jó lenne, ha csak így csettintésre még nőhetnék egy kicsit, de sajnos nem megy...

A következő életemben 10 centivel magasabb akarok lenni...

2016. ápr. 11. 12:05
 18/44 anonim ***** válasza:
65%
Nem akarlak leszólni, de ritka felszínes módon keresel párt, ráadásul neten. És még a szüleid is ilyen felszínesen ítélik meg a párod. Kérdésedre válaszolva nem minden lány ilyen alacsony, talán más körökben is szét kéne nézni. Párom és köztem több, mint fél méter különbség van, és nem vagyunk paranoidok, nem tartjuk magunkat idétlennek és mások se néznek furán.
2016. ápr. 11. 12:26
 19/44 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ha valaki esetleg felháborodik azon amiket mondtam, sajnos én ilyen nevelésben részesültem és nekem fontos, hogy esztétikailag összeillegyünk, mármint legyen azért egy magassága, ne legyünk olyan mint pld Dávid és Góliárd
2016. ápr. 11. 15:55
 20/44 anonim ***** válasza:

>fiam, te szégyeniteni akarod magad vagy mit akarsz ezzel elérni

Akkor a szüleid elég hülyék. Miért kéne ezt szégyellni?

>Sajnos befolyásolnak engem az ilyen dollgok

Nekem úgy tűnik, hogy külső hatások (valószínűleg a szülők) miatt érzed ezt. Ez a baj, ezen kéne változtatnod. Nem szabad hagynod, hogy kívülről befolyásoljanak. Nincs semmi rossz vagy szégyellnivaló a magasságkülönbségen. Arra kéne koncentrálnod, hogy a lány tetsszen külsőleg-belsőleg, és nem arra, hogy a szüleid mit gondolnak vagy mondanak.

2016. ápr. 11. 16:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!