Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek az olyan fiúk, akik inkább aranyosak, mert vékonyak, alacsonyak és arcra is inkább bájosak szép szemekkel, mint férfiasak? Kort is írjatok!
Kedves kérdező, ha ez igaz lenne, akkor hosszú kígyózó sorokban állnának a lányok a koliszobánk előtt, és keresnék a kegyeinket, de úgy látom, hogy egy csaj sincsen kint.
22/F
Nem,ennél azért férfiasabb férfiakra bukom
20/L
Nem tudok mit tenni, hiába eszem, nem vagyok hízékony.
165cm magasság mellett vagyok 54kg és örülök, ha nem fogyok le, ezért eszem rengeteget, ha nem is vagyok éhes akkor is.
Úgy gondoltam,öt évesen.::):):):)
Nem biztos.Van sok lány,aki szereti az ilyesmi alkatot.
Én egyszerűen csak hülyén festenék a 170 centi 60 kilómmal egy ilyen sráccal.Jobb szeretem,ha nem az ő feje van az én mellemen állóhelyzetben.:)
A súlyod miatt ne aggódj,ismerek egypár fazont,akik vaságy 40 kilók voltak,aztán megemberesedtek.De különben sem ez számít!
Szerintem igen,elnézést kérek ha ezzel bárkit megbántok,de egy egy hetvenes férfi nem magas.Egy kilencven az már az.
De a férfiak is azt mondják egy A kosárra,hogy az kicsi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!