Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan alacsonyak a lányok?
21/44 A kérdező kommentje:
Egyszer összevesztem anyámmal, hogy 2 hétig nem beszéltünk,de azzal mit oldok meg?
Ki mondta, hogy össze kell veszni velük? Veszekedés csak akkor van, ha mindenki veszekedik. Ha te higgadt maradsz, akkor nincs veszekedés.
Elmondod nekik nyugodtan, hogy nem fogod szégyellni magad ilyesmi miatt, mert nincs semmi okod rá. Utána pedig a legnagyobb tisztelettel figyelmen kívül hagyod, ha ezzel csesztetnek.
Nagyfiú vagy már, ne hagyd, hogy a szüleid buta előítéletei alakítsák ki, hogy ki lehet a párod és ki nem.
2016. ápr. 11. 16:47
23/44 A kérdező kommentje:
Képesek megvonni tőlem az anyagi támogatást emiatt. Sajnos nem keresek annyit, hogy elis tudjam magam tartani. Hiába a diploma, kitörölhetem vele a seggem...
24/44 anonim válasza:
Tényleg 165 körül van a legtöbb nő..sajnos én a 178 centimmel meg mondjuk egy magassarkúval úgy nézek ki mint egy óriás utálom is rendesen :D
Egyébként ne legyél felszínes , a szüleid tökéletesek..minden passzol? Ha igen jó nekik, de ettől te még lehetsz boldog egy alacsonyabb lánnyal is és ha ezért veszekednek veled ez az ő szegénységi bizonyítványuk.
2016. ápr. 11. 17:19
25/44 A kérdező kommentje:
Veszekednek vagy nem, nincs más választásom :)
Örülj inkább annak, hogy ilyen magasnak születtél és nem olyannak, mint én (170). Nincs olyan csaj, aki nemet tudna mondani egy +190-es pasinak, te meg itt ezen problémázol, megáll az eszem. Ha nagyon nem tetszenek az "alacsony" csajok, akkor ismerkedj jogász/orvos/közgazdász hallgatók körében (Corvinus/SOTE). Az ambiciózus elitista, karrierista gazdag családból származó csajok, mindig magasra nőnek. Ha ez sem vezet eredményre, akkor meg irány egy hétvége Svédországba/Hollandiába és próbálj felszedni egy hosszú combú árja Brunhildát.
2016. ápr. 11. 17:35
27/44 A kérdező kommentje:
Túl sokszor mondtak már nemet, szóval ezzel nagyott tévedtél :))
Hát ha én lennék olyan magas mint te, már rég a sírba vittek volna a nemi betegségek, az zicher.
Nem hiszem el, hogy 197 centivel nem tudsz boldogulni, komolyan.
170 vagyok és rám az 160 magas lányok mondják, hogy "túl pici hozzájuk". Szerinted n mit szóljak, ha te nyavalyogsz?
2016. ápr. 11. 19:51
29/44 A kérdező kommentje:
Hiába vannak meg a külső adottságaim, ha nem tudok csajozni :)
Igaza van a 28.-as válaszolónak. A te "problémád" tipikusan olyan, ami még egy gyk-s bejelentkezést sem ér meg. Csak fejben kell tisztázni egy kicsit a dolgokat. Persze, ha egy 188 centis Sharapova-hoz hasonló amazont keresel, az tényleg komplikáltabb, de én annyi +175 centis csajt látok az egyetemen és azon kívül is sokszor, hogy legtöbbször a sírógörcs kerülget, amiért nem nőttem +10 centivel magasabbra és akkor simán lenne esélyem náluk, mert egyébként nem vagyok csúnya.
2016. ápr. 11. 20:07
Kapcsolódó kérdések: