Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Őszinte férfiak! A két lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte férfiak! A két lány közül, ha mondjuk mindkettőnek egyformán tökéletes személyisége lenne, külső alapján melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

1:

[link]

2:

[link]

2016. ápr. 10. 00:03
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Ebből kettőből egyiket sem. Minden esetre a második áll közelebb egy olyan szolíd lányhoz aki nekem kellene. Ezek nem nők, csak ilyen inci-finci magamutogató libák. Ezeknek hasonló kaliberű szánalmas pasi kell.
2016. ápr. 10. 10:38
 42/53 anonim ***** válasza:

Mindkettő nagyon "műanyag", de ha mindenképp dönteni kell, akkor a kettest választanám.

Szerintem sokkal hogyismondjam... bájosabb, mint az egyes.

2016. ápr. 10. 11:15
 43/53 A kérdező kommentje:

a 2-es miért "műanyag"?

A hajfestés miatt, vagy miért?

2016. ápr. 10. 11:18
 44/53 anonim ***** válasza:
Szigorúan a 2.!! :)
2016. ápr. 10. 11:42
 45/53 anonim ***** válasza:

Barátnőnek, akivel lehet menőzni, az 1-est.

Feleségnek a 2-est.

2016. ápr. 10. 13:28
 46/53 anonim ***** válasza:

A szőkék alapvetően nem jönnek be, de ha választani kellene akkor egyértelműen a kettes. Meg is indoklom miért. Tegyük fel, hogy a nyikhaj 170 centis állapotomból egy pillanat alatt egy kő gazdag 190 centis álompasivá változok, tele önbizalommal, de az alapvető tulajdonságaimat megtartva (érzelmesség, intelligencia, nyugodt természet) élem tovább az életemet. Mind2 csaj egy intellektuális (jogász, orvos, bár az 1-es csajról így sem tudnám elképzelni na mind1, szóval mind2 belsőre legyen számomra a tökéletes nő). Ez az a szituáció, amikor teljesen mind1, hogy a nőnek milyen a teste, hiszen van olyan fogalom, hogy kisugárzás. A második csaj hiába "egyszerűbben" néz ki (legyen inkább természetesebb), egyszerűen így képről tutira megmondom, hogy teljesen kiéhezetten szűz pasiként is, ez most hülyén fog hangzani, de az első csaj mellett néhány év alatt kiégnék, egyszerűen nem érezném azt, hogy egy ő egy "igazi" érzelmekkel teli nő (hiába szép a teste, egyszerűen semmi emóciót nem tükröz az arca), míg a második csajról azt is el tudnám képzelni, hogy egy egész életet leéljek vele (persze ha én is tetszenék neki és a belső tulajdonsága is megfelelne). A választásomhoz az is nagyban közrejátszik, hogy szerintem nincs "jellegtelenebb" kombináció a külsőt tekintve, mint a szőke haj+barna szem páros. Biztos vannak szép barna szemű nők is, de én ha ránézek egy nőre elsősorban a szemszínét látom, és nincs annál vonzóbb, mint amikor egy csajnak szinte "világít" a szeme. Szóval nálam kvázi csak a zöld/kék szemű nők jönnek be, kis túlzással alkattól függetlenül. Persze biztosan vannak olyan ösztönlények, akiknek elég csak nyaktól lefele összehasonlítani két nőt, de én nem az a típus vagyok.

Nálam az igazi érzelmeket sugárzó, vonzó nő kb ez a kategória és mindegyik kivétel nélkül sokkal vonzóbb, mint a fenti kettő (az első csaj ráadásul barna szemű, szóval ahogy írtam azért van kivétel):

[link]

[link]

[link]

2016. ápr. 10. 22:01
 47/53 anonim ***** válasza:
41-es vagyok. Ez a három már valóban jobb válogatás. De belőlük is inkább a második.
2016. ápr. 10. 23:35
 48/53 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem, miért egy szinte meztelen és egy felöltözött lányt kell összehasonlítani. Ha a másikon is bikini lenne (és nyilván ő is abban van a strandon), akkor máris nem lenne ennyi szembeállítás, hogy szolid és kihívó.

AMúgy a másodikban van valami számomra irritáló.

2016. ápr. 10. 23:59
 49/53 anonim ***** válasza:

Ez érdekes: mindkettőnek ugyanaz állítólag a személyisége... utána pedig válasszunk személyiség alapján. Mert a kérdés, vagyis a két kép egyértelműen a kirívóságot és a szolidságot akarja összevetni. Az pedig nem külső adottság, hanem belülről fakadó állapot.

Ha valóban a testi adottságokat vagy az arcvonások szépségét akarjuk összevetni, akkor talán rakjál be két olyan képet, amin mindkét lány vagy fel van öltözve, vagy le van vetkőzve, és ugyanúgy próbál beállni, mosolyogni stb. Nyilván a kettes lányt is ki lehetne nyalni, és beállítani egy reklámfotó kedvéért hasonló pozícióba, és az egyesből is lehet csinálni szürke egeret, vagy valóban rosszul sikerült fényképet, amin az embernek épp torz az arca, esetlen a mosolya, rosszul vetül rá a fény, stb...

Te mondtad, hogy csakis külső adottságok alapján vessük össze a kettőt, hát összevetem: Az elsőnek valóban szerencsésebb az arckaraktere sokféle tekintetben. Nehéz lenne ezt így szavakkal megfogalmazni. Nem véletlen az ilyesmi barbibaba-arcokat gyűjtik a modellügynökségek, meg a nőcsábászok. Ő az észak-európai / észak-amerikai férfiak fejében generációk óta élő álomnő képszerű megfogalmazása. Ezt most nem azért mondom, mert nekivetkőzött, anélkül is az.

Előttem vki írt a hajszínekről... heló, ezek festett szőkék! Egyes olyan lehet, mint a szemöldöke, kettes még a szemöldökét is kiszőkítette, túl vékony is, alig látszik: az egyesé mennyivel jobban el van találva.

Közülük külsőre az elsőt választanám, (persze ha a személyiséget is figyelembe lehetne venni, akkor nem biztos.) Való életben meg hosszú távra (értsd: gyermekeim anyjának) egyiket se választanám, elismerem szépségüket, de az én ízlésem kontinensnyi távolságban van ettől a fajta szépségtől.

2016. ápr. 11. 01:02
 50/53 anonim ***** válasza:

Szerintem meg már régen nem ez a szőke "barbibaba" arc jelenti a férfiak (és a modellügynökségek) számára a női ideált. A 80-as/90-es évekig talán még az amerikai stílusú "forró szőke" Pamela Anderson kaliberű nő volt az etalon, de ha valaki megfigyeli a divatvilágban ma már nem ilyen stílusú nők érvényesülnek, hanem az európai/latin stílusú törékeny alkatú, magas, sötét tónusú, titokzatos finom nőies arcvonásokkal rendelkező nők:

[link]

2016. ápr. 11. 11:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!