Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte férfiak! A két lány közül, ha mondjuk mindkettőnek egyformán tökéletes személyisége lenne, külső alapján melyiket választanátok?
2016. ápr. 10. 00:03
31/53 anonim válasza:
2-es, mert nekem természetesebb, de azért lehetne barna csaj is köztük, mert én azokat jobban csípem.
32/53 anonim válasza:
Az 1-est.
AMúgy meg mint két tojás. Az alakjuk, hajuk, mindenük egyforma.
33/53 anonim válasza:
Futó kalandra az 1-est, tartós kapcsolatra a 2-est. Az 1-esből jobban kinézem a kalandkeresést.
34/53 anonim válasza:
Az 1-est,mert vadócabbnak tűnik és szebb az arca.
35/53 anonim válasza:
Nem igazán eldönthető.
Az első egy kiretusált kép,keveset takaró ruhával
A második meg egy átlagos profilképnek elmegy. Az első se szebb szeintem,csak pl a göndör haj,meg a látszó idomok hatása
36/53 anonim válasza:
mindenféleképpen a 2.-t mondom, mert szebb a mosolya, természetesebb, de mégis csinos. Az 1-es nekem egy kicsit sok, bár lehet ha nem egy photoshoppolt kép lenne akkor az 1-est mondanám, de ezt így nem tudjuk meg.
ui.: néztem az 1-esről több képet szóval mostmár biztos, hogy a 2-es.
37/53 anonim válasza:
Nekem is a második. Az első valamiért nekem taszító. Én a kis aranyos lányokat szeretem és a másodikra ez tökéletesen igaz.
38/53 anonim válasza:
Így hogy látom bikiniben, így az 1-es. A kettesnél ki tudja mi meglepetést találnék a ruha alatt. Csőmell, tetoválás, narancsbőr...
40/53 anonim válasza:
Inkább egyik se, de ha muszáj választani, akkor a 2.
Mindkettőn túl sok a smink számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!