Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Őszinte férfiak! A két lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte férfiak! A két lány közül, ha mondjuk mindkettőnek egyformán tökéletes személyisége lenne, külső alapján melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

1:

[link]

2:

[link]

2016. ápr. 10. 00:03
1 2 3 4 5 6
 21/53 Blade Bone ***** válasza:
Ha oda meg vissza vannak értem, minek az önbizalom? Választok és kész.. Márpedig, ha egyforma a személyük, akkor csak is a külső döntene, és így a kettest mondanám. :) És az egyes szerintem nem szexbomba. Őszíntén.
2016. ápr. 10. 00:39
 22/53 anonim ***** válasza:
Valami hétköznapiasabban kinéző nőt választanék inkább, ezt a kettőt meghagyom a hiénáknak.
2016. ápr. 10. 00:44
 23/53 A kérdező kommentje:

el sem hiszem hogy szinte mindenki a kettest mondja :)

nagyon örülök neki, köszönöm a sok választ ! :)

2016. ápr. 10. 00:45
 24/53 A kérdező kommentje:
de azért a toviábbiakban is legyetek nyugodtan őszinték, nem baj ha az 1-es mondjátok, csak őszintén nyugodtan.
2016. ápr. 10. 00:47
 25/53 A kérdező kommentje:
és egyi ksem én vagyok természetesen :D
2016. ápr. 10. 00:48
 26/53 anonim ***** válasza:

16 os vagyok, valasz a kerdesedre. Alapvetoen egyik sem jon be, de amig az egyesben latok valami fantaziat, addig a kettes egy unalmas tucatcsaj a szememben, ilyen atlag szurke eger akinek egy oras beszelgetes utan a nevere sem emlekeznek nemhogy a kulsejere.

Szeretem ha egy no kulonleges es van kisugrazasa. Az egyes csaj is tomegtermek, de benne van valami vidam, igezo a kettesben kb semmi. Egyik csaj sem jon be, ha peldat kene mndanom, hogy kit tartok jo nonek akkor olyan neveket mondanek hogy Jenna Tatuum, Mila Kunis,Eva Mendes.

2016. ápr. 10. 01:01
 27/53 anonim ***** válasza:
A második jobban tetszik. Törékenyebb, nőiesebb.
2016. ápr. 10. 01:24
 28/53 anonim ***** válasza:

A kettes, mert cukibban mosolyog. Lehet más beállításban nem ő lenne a befutó.

Egyébként meg miért nincs barna meg fekete hajú választási lehetőség? :)

2016. ápr. 10. 01:35
 29/53 anonim ***** válasza:
Ha meg lehetne cserélni a fejüket se kellene az egyes teste. :D
2016. ápr. 10. 01:57
 30/53 anonim ***** válasza:
Ha egyszer a második a jobb csaj akkor miért kellene az elsőhöz több önbizalom?
2016. ápr. 10. 02:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!