Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte férfiak! A két lány közül, ha mondjuk mindkettőnek egyformán tökéletes személyisége lenne, külső alapján melyiket választanátok?
2016. ápr. 10. 00:03
11/53 anonim válasza:
mindkettő ribi egyiket se
nekem egy átlagos kedves lány kellene
12/53 anonim válasza:
#1-es.
Igen,én akkor is a kettest választanám.A második sokkal jobban megfogna a valóságban.Ő a természetes szépség,akik nekem bejönnek.
14/53 A kérdező kommentje:
11-es
pont ez a lényeg, hogy az első egy szexbomba
a második, meg egy cuki bájos lány, szerintem egyáltalán nem ribis de te tudod...
2016. ápr. 10. 00:21
15/53 anonim válasza:
Számomra mindkettő rendben van. Amelyik előbb jön :)
Vagy mondjuk akivel többet tudok nevetni...
16/53 anonim válasza:
Nekem az 1-es, a 2-es szoba sem johet, baromira nem jon be.
17/53 anonim válasza:
Kérdező, pont az a baj az egyessel hogy ő már-már r.bancos, ami inkább visszataszító a hozzám hasonlóaknak, mintsem vonzó. Nem azért nem választanám őt mert kevés hozzá az önbizalmam, hanem azért mert egyáltalán nem tetszik.
A második lány viszont kifejezetten szép szerintem, kb. pont az esetem.
18/53 anonim válasza:
Kétségtelenül a ketteskét választanám.
19/53 A kérdező kommentje:
16-os, értem hogy az 1-es jobban tetszik, de a 2-es miért ennyire rossz? mi a baj vele?
2016. ápr. 10. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!