Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiús lányok, nektek milyen srácok jönnek be leginkább?
Én azt hiszem elég fiús vagyok. Ez abban nyilvánul meg, hogy nem veszek fel szoknyát, és rózsaszín cuccokat, nem sminkelek. Szeretem az autókat, cserélek kereket, ha kell, nem zavar ha koszos lesz a kezem, vagy cipelni kell valamit. Elintézem egyedül a dolgaimat, vállalkozásom van, néha alpári stílusban beszélek. Igyekszem kedves lenni, de túlságosan megszoktam, hogy a magam ura vagyok. Nehéz.
Volt már pasim, mielőtt valaki megdobálna azzal, hogy ilyen ember senkinek nem kell. Azt értékelem a pasikban (abban az egyben is azt szerettem) ha az illető kedves empatikus, figyelmes, értelmes, vannak céljai az életben, hasonló az érdeklődési köre az enyémhez, hozzám hasonló korú. 27N
Tetszik a kérdés, csak tartok tőle, hogy izomból le leszek pontozva, ugyanis a legvisszataszítóbb dolgaimról is be tervezek számolni ebben a kommentben.:D
Nem tudom, minek számítok, csak azt, hogy lányosnak biztosan nem. Az öltözködésemmel nincs gond, az nőies úgy-ahogy, bár a szoknyákkal én sem vagyok kibékülve, és a világos/élénk színeket sem szeretem, különös tekintettel a rózsaszínre. Járni viszont már nem tudok nőiesen, meg ülni se úgy, hogy kényelmes legyen, székeken rendszerint beterpesztek, pedig sosem áll szándékomban. Az érdeklődésem elég vegyes, a politika és a videojátékok érdekelnek, a kocsik és a sportok rohadtul nem, de a szépségápolás és társai is hidegen hagynak (megtanultam feldobni reggelente egy 10 perces, nagyon basic sminket, és ennyi), inkább irodalomról, pszichológiáról, filozófiáról, nyelvekről, kultúrákról szeretek beszélni.
Ha tudom, hogy pár napig egyáltalán nem kell kimozdulnom a házból, simán el tudom hanyagolni a tisztálkodást, nincs semmi motivációm megfürdeni mindennap (ha emberek közé megyek, akkor persze megteszem). A takarítással hasonlóképpen vagyok, halogatom, ameddig csak lehet, mert egyszerűen gyűlölöm, mint a szart. Az sem zavar, ha a szennyes ruhám egész héten a fotelban figyel, vagy ha felhalmozódnak a kajás tányérok az asztalon. Ezen kívül szeretem a cigit, az ivászatot (bár úgy istenesen berúgva nem igazán voltam, nem is tervezek), és többet káromkodok a kelleténél. Mindent nagyon nyíltan kezelek, szívesen beszélek a szexről, ha úgy van, és noha én nem fingok vagy böfögök nyilvánosan, nem érint meg különösebben, ha valaki így tesz. Vállalom, ha valaki bejön nekem, akár az illető előtt is, minden témában szokatlanul egyenes és őszinte vagyok, szépíteni sem szeretem a dolgokat, ezért aztán sokszor megkapom, hogy nyers/bunkó vagyok. Logikusabban gondolkodom, mint az átlag, kiállok a saját meggyőződéseim mellett, szeretem a magam útját járni, nem engedek beleszólást. Utálom a titkokat, nekem nincsenek is, abszolút az önfelvállalás híve vagyok, és megrettenni sem szoktam senkitől, túl erős hozzá az igazságérzetem.
Igen, vannak ennyire undorító csajok is a világon.:D
Nálam a "jófiúk" a nyerők, akik törődnek másokkal, tiszta szívből szeretnek, kedvesek, érzelmesek, érzékenyek, az se baj, ha relatíve sokat sírnak. A lényeg csak annyi, hogy emellett ne legyenek befolyásolhatóak, legyen meg a saját értékrendjük, és igyekezzenek magukat mindenáron tartani hozzá. Ne tehessenek meg velük bármit a nők, legyen büszkeségük, és természetesen kellő intelligenciájuk. Hatalmas pluszpont, ha van egy jellegzetes öltözködési stílusuk, és rock-punk-metal pártiak, mint én.:D Nagyjából ennyi.
18/L
Utolsó,a fiússághoz szerintem nem tartozik hozzá az hogy nem szeretsz fürdeni,nem zavar a rendetlenség,a sok mosatlan tányér...ez inkább igénytelenség.
Fiú létemre utálom a rendetlenséget,a koszt,és azt el sem tudom képzelni,hogy 1-2 napig nem fürdök.
Köszi anyu dicséretet :D
Nem lecseszni akartalak,mert semmi közöm hozzá hogy te milyen életvitelt folytatsz,de bocsi ha úgy jött le,csak egy olyan dolgot írtál a fiússághoz,ami abszolút nem függ attól,hogy az illető lány avagy fiú.
Férfiak,és nők között is van olyan akit nem érdekel az,hogy úszik az egész lakás a mosatlanban,vagy épp nem zavarja az,hogy 1-2 nap fürdés kimaradt.Ez inkább egyén függő.
Még egyszer bocsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!