Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakit folyton ajnároznak, valóban felfigyel arra, ha valaki nem rajong érte?
Jelenleg nem ismerek a környezetemben ilyen srácot/lányt, de sokszor hallottam már ezt. Hogy ha pl. van egy nőcsábász srác, azt meg lehet fogni azzal, hogy ha látszólag teljesen hidegen hagy egy csajt.
Igaz ez? Mit érezhetnek az ilyen emberek? Csak az egójukat sértené?
Én elég sokmindenkin átnéztem, aki tipikus nőcsábász hírében állt, mivel rohadtul nem értettem egyet az életstílusukkal.
Nem hiszem hogy álmatlanul forgolódtak volna emiatt estenként. :D
Ráadásul egyik sem próbálkozott be, hála az égnek.
Szerintem minek foglalkoznának azzal, aki láthatóan nem pálya, ha van 1000 másik, aki meg könnyen igent mond.
Egyébként az is előfordulhat, amit te vázoltál, de ahhoz nagyon nagyon be kéne jöjjön külsőre a csaj a srácnak vagy tényleg nem bírná elviselni hogy valaki nemet mond. De ennek kicsi az esélye.
Én nem akarok ilyen pasit, isten óvjon tőlük. :D
Csak kíváncsi vagyok, mert nehezen tudom elhinni, hogy ez így lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!