Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban velem lenne a probléma, és én lennék kriminális a párkeresésben?
A helyzet az, hogy most már többedszerre megkapom a fent említett jelzőt, pedig szentül hiszem, hogy nem vagyok egyedül ezzel.
A helyzet az, hogy nem keresem a tökéleteset, mert NINCS. Az évek és a tapasztalat megtaníttatták velem. Nem kergetek hiú ábrándokat és két lábbal a földön járok. Nem keresek adoniszt magam mellé de azért annál nagyobb elvárásaim vannak mint, hogy le tudja írni helyesen a nevét és mondjuk tud a napszaknak megfelelően köszönni :D
Nem tartom magam sznobnak , de vannak elvárásaim ami szerintem egy teljesen egészséges dolog.
Senkit nem kategorizálok, hogy csak " 185cm magas, kigyúrt, barna hajú, diplomás pasit" keresek. Nincsenek a külsőségekben elvárásaim. ( itt mondanám , hogy ez valós tapasztalat és nem túlzok)
Legyen az illető humoros - ez talán a legfontosabb, legyen őszinte és tudjon beszélni az érzéseiről / problémákról, mert hiszem, hogy egy kapcsolatban a legtöbb problémát meg lehet beszélni! Próbálja a maximumot kihozni magából, BELŐLEM és a kapcsolatunkból. Mert én is ilyen ember vagyok. Végtelenül türelmes, elfogadó és kompromisszum képes :)
Szóval amellett , hogy a másikkal szemben elvárásokat támasztok én is teszek le az asztalra!
Viszont mindezek mellett nagyon nehezen bízom meg a másikban, és sajnos az élet minden területén ( magánélet és munka) falakat emelek magam köré. Sajnos az elmúlt évek rossz kapcsolatainak eredménye ez.
Viszont a környezetem annyit szajkózza ezt nekem, hogy kezdem azt hinni én magam rontom el az elvárásaimmal a kapcsolataimat MÁR az ismerkedéskor.
Nyugtassatok meg, hogy vannak még ilyen emberek mint én :)
Jó volt ezt kiírni magamból, köszi :)
Nem, nem keresek kapcsolatot, jelenleg a sebeimet nyalogatom :)
27/N
Remélem személyigazolványod azért van már?! :D ( azt 14 éves korban adnak, ugye?)
Köszönöm, ez is egy vélemény :)
Szép estét!
Nekem tetszik az írásod és ha nem volna barátnőm, most rohannék is privibe veled.
Több szerencsét kívánok neked!
Szerintem ezek teljesen alap dolgok. (legalábbis annak kéne lennie?)
27F
Ó, igazán köszönöm :)
És az, hogy tiszteletben tartod a párkapcsolatodat...hát, nagy szó a mai világban :)
Ha nem éppen a sebeidet nyalogatnád akkor ismerkednél neten?
A elvárásaid egyáltalán nem magasak,teljesen normális igények,de egy kicsit követelőzőnek tűnsz,olyan embernek akivel nem könnyű megtalálni a közös hangot.
Akkor hát olvassunk a sorok között.
"tudjon beszélni az érzéseiről / problémákról" = minden piszlicsáré dolgot problémának tartok; míg nagyanyáink háborúban is méltósággal viselték a csapásokat, addig én már egy kétértelmű megjegyzésen napokig fogok rágódni
"Próbálja a maximumot kihozni magából, BELŐLEM" = soooo deeep. Jól hangzó bullshit. Ha ő is ugyanezt tudja adni akkor magából is ki tudja hozni a maximumot akkor minek várja el hogy a másik is kihozza belőle? Dupla maximum vagy mi? Az egész olyan hárítom a felelősséget szagú: a sikeredért neked kell tenned nem másnak
"a sebeimet nyalogatom" = itt két dolog lehet. Vagy valaki nagyon csúnyán elbánt vele, pl. jött egy macsó tetovált rosszfiú akivel rendszeresen leápoltatta magát cserébe viszont kutyaként bántak vele, itt ugye ő volt hülye és rázta a pofonfát, vagy egy kutyaközönséges szakítás miatt nyafog ami az első esetet erősíti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!