Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban velem lenne a probléma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban velem lenne a probléma, és én lennék kriminális a párkeresésben?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy most már többedszerre megkapom a fent említett jelzőt, pedig szentül hiszem, hogy nem vagyok egyedül ezzel.

A helyzet az, hogy nem keresem a tökéleteset, mert NINCS. Az évek és a tapasztalat megtaníttatták velem. Nem kergetek hiú ábrándokat és két lábbal a földön járok. Nem keresek adoniszt magam mellé de azért annál nagyobb elvárásaim vannak mint, hogy le tudja írni helyesen a nevét és mondjuk tud a napszaknak megfelelően köszönni :D

Nem tartom magam sznobnak , de vannak elvárásaim ami szerintem egy teljesen egészséges dolog.

Senkit nem kategorizálok, hogy csak " 185cm magas, kigyúrt, barna hajú, diplomás pasit" keresek. Nincsenek a külsőségekben elvárásaim. ( itt mondanám , hogy ez valós tapasztalat és nem túlzok)

Legyen az illető humoros - ez talán a legfontosabb, legyen őszinte és tudjon beszélni az érzéseiről / problémákról, mert hiszem, hogy egy kapcsolatban a legtöbb problémát meg lehet beszélni! Próbálja a maximumot kihozni magából, BELŐLEM és a kapcsolatunkból. Mert én is ilyen ember vagyok. Végtelenül türelmes, elfogadó és kompromisszum képes :)

Szóval amellett , hogy a másikkal szemben elvárásokat támasztok én is teszek le az asztalra!

Viszont mindezek mellett nagyon nehezen bízom meg a másikban, és sajnos az élet minden területén ( magánélet és munka) falakat emelek magam köré. Sajnos az elmúlt évek rossz kapcsolatainak eredménye ez.

Viszont a környezetem annyit szajkózza ezt nekem, hogy kezdem azt hinni én magam rontom el az elvárásaimmal a kapcsolataimat MÁR az ismerkedéskor.

Nyugtassatok meg, hogy vannak még ilyen emberek mint én :)

Jó volt ezt kiírni magamból, köszi :)

Nem, nem keresek kapcsolatot, jelenleg a sebeimet nyalogatom :)

27/N

2016. márc. 29. 21:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen vannak ilyen férfiak, én például most válok, szóval ha majd vége a sebnyalogatásnak akkor írj rám és ismerkedjünk.
2016. márc. 30. 01:13
 12/16 A kérdező kommentje:

9"-es!

Ismerkedtem neten, volt kapcsolat ami bejött és volt ami nem. Nem zárkózom el előle.

Igen, jól látod. De én úgy fogalmaznék, hogy céltudatos és határozott vagyok. A magánéletemben és a munkámban is! Az akaratos messze áll tőlem. :)

2016. márc. 30. 08:53
 13/16 A kérdező kommentje:

10-es!

Ez is egy vélemény és én elfogadom. Csak ne felejtsük el, hogy ismeretlenül nagyon könnyen vonunk le következtetést a másikról, holott a bevezető 15 mondatom alapján még nem jelenthetjük ki, hogy bármit is tudsz rólam.

Érdemben nem is reagálnék ha nem haragszol :)

2016. márc. 30. 08:54
 14/16 A kérdező kommentje:

9-es!

Bocsi, a "követelőző" szót használtad - nos, az is messze áll tőlem.

2016. márc. 30. 08:56
 15/16 A kérdező kommentje:

11-es!

Köszi a felajánlást :D

2016. márc. 30. 08:56
 16/16 anonim ***** válasza:

Sajnos igazából te is "tehetsz" róla, de messze nem az "elvárásaiddal" van baj, azok teljesen egészséges elvárások... nem tudom, miért hiszi mindenki azt, hogyha egy nőnek x évig nem sikerül összehoznia egy kapcsolatot, amiben jól érezné magát, akkor az első jöttmenttel össze kell jönnie, mert mekkora elvárás már az, hogy legyen a munkájáta, magára igényes a másik...

Itt igazából a bizalmatlanságoddal, a falemeléssel vannak problémák, lehet, ez kiül rád ismerkedési szituációkban (én is addig voltam egyedül, amíg görcsöltem meg amíg a béka segge alatt volt az önbizalmam... ahogy nyitottam, már nem lehorgasztott fejjel járó, láthatóan szorongó nő voltam, ez meg már szimpatikusabb volt másoknak). Lehet, érdemes lenne elmenned pszichológushoz, tényleg sokat tud segíteni.

2016. márc. 30. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!