Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külső valóban befolyásolja az ismerkedés sikerességét?
Olyan embert találni akivel komolyabb kapcsolatod is lehet, akit meg tudsz szeretni szívedből, az nem megy könnyebben.
De odáig eljutni, hogy leüljetek beszélgetni, az már jóval könnyebben megy.
Illetve ha csak szexelni akarnak semmi mást az egéyrtelmű h sokkal könnyebb.
Állásinterjún inkább az észt nézik, ki tud többet. Persze azoknál a munkáknál, ahova tényleg kell az intelligencia és logika.
Informatika területén meg kiemeltképp fontos.
Nem az a lényeg, hogy szebb vagy-e mint a másik, nem az a feladat, hogy tetsszél a monitornak. :)
Párkapcsolat szempontjából lényegesen meghatározóbb, mivel először a külsőd fogja meg az illetőt.
/Egy percig azt hittem te vagy Turcsy, de aztán láttam, hogy informatikus vagy:)/
Úgy értem egy szép emberrel sokkal jobb indulatú a többi ember. Sokkal segítőkészebbek, megbocsájtóbbak. IT szakma is tele van egyébként trógerekkel akik egy papírcsákót sem tudnak hajtogatni, úgy sem ha ott van előttük a youtube :D
Ez most nem célzás volt, csak mondom...
Igen. Ez természetes. De ez NEM jelenti azt, hogy egy nem előnyös külsejű (pl túlsúlyos, alacsony, vagy "ronda" arcú ) embernek esélye sincs. Mindenki tud párt találni ha akar és tesz érte külsőtől függetlenül.
A rondát azért tettem idézőjelbe, mert a rondaság és a szépség egyéni ízlés kérdése, relatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!