Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külső valóban befolyásolja az ismerkedés sikerességét?
Figyelt kérdés
Egy nagyon csinos nő vagy egy nagyon helyes pasi előnyben lenne? Jóval hamarabb és könnyebben talál párt esetleg, mint egy nagyon kövér vagy nagyon vékony alacsony, ronda fejű ember?2016. márc. 21. 18:36
11/12 anonim válasza:
Egy nagyon csinos nő vagy jóképű pasi mindig előnyben lesz velem szemben, hisz az én külsőm egy olyan visszataszító kreálmánya a természetnek, mintha egy oposszumot kereszteztek volna egy patkányfogú féreggel.
Noha francia irodalmat olvasok eredeti nyelven, azt csak a wc csészéknek tudom felolvasni, amik a munkaeszközeim, mert egy iskolában vagyok éjszakai takarító.
Mindenkiből csak a taszítást és az undort tudom kiváltani, nők pedig egyszerűen kinevetnek.
30 "Oposszumpofájú féreg" F
12/12 anonim válasza:
"Külső valóban befolyásolja az ismerkedés sikerességét?" Eléggé nagy arányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!