Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rengeteg férfit megkaphatnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengeteg férfit megkaphatnék és meg is kapok. Rájuk unok. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Ahogy fent is írtam, nem vagyok rossz nő, sőt, meg is kapok rengeteg férfit, srácot, de egyszerűen megszerzem, addig még érzem a bizsergés részét az egésznek, majd egyszerűen megunom, megundorodom, és az is feldühít, hogyha már csak egy szöveges üzenetet ír, érzelmeim meg egyáltalán nincsenek, lehet akármilyen jó pasi, akiért epekednek más nők. Utána "szakítok" megmondom, hogy nekem ez nem megy, majd keresek újat és ez így működik most már 2 éve. Nem akarom írni hány férfival voltam ez idő alatt, mert menne a dobálózás, és én most tényleg segítséget szeretnék kérni abban, hogyan változtassak ezen.

Tény, hogy volt egy borzasztó kapcsolatom ahol több volt rajtam a tesi sérülés mint a szerelmes érzés, de úgy gondolom ennyi idő után nem lenne szabad még mindig ennek a befolyása alatt lennem, vagy nem tudom miért érzek a fentiekben leírtak alapján.

Szeretnék valaki olyat találni aki mellett jól érzem magam folyamatosan, nem unom meg és tényleg tudom szeretni. Vágyom egy normális kapcsolatra és igyekszem keresni és meg is teremteni de sajnos nem megy.

20L

2016. ápr. 3. 16:51
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
73%
Nem értem miért kell egyeseknek magukból kikelve szitkozódni, illetve sejtem, feszültség levezetés, heh? Higgadjatok már le. Mindenkinek vannak problémái, a kérdező most feltett magáról egy ilyen kérdést, na és akkor mi van? Képtelenek vagytok elképzelni, hogy másnak is lehet rossz?
2016. ápr. 3. 17:44
 22/36 anonim ***** válasza:

Na 20-as, inkább te mesélj, mit gondolsz a kérdezőről?

Olyan kíváncsi vagyok. Neked ő az etalon?

2016. ápr. 3. 17:44
 23/36 anonim ***** válasza:
44%
21-es, az a baj, hogy a kérdező nem képes felfogni, hogy nem a férfiakkal van a baj, hanem a saját mentalitásával.
2016. ápr. 3. 17:48
 24/36 anonim ***** válasza:
50%
Oké, de a saját mentalitása se a semmiből jött, mondta pl, hogy volt pasija aki verte. De ez csak egy dolog, én azt mondom minél elb#szottabb valami, az annál jobban el lett b#szva. Az utálkozás felesleges. Mellesleg amit én mondtam, az pont az, hogy próbálja magában rendbe tenni a dolgokat.
2016. ápr. 3. 17:53
 25/36 A kérdező kommentje:
#21-s köszi, hogy kiállsz értem. Én nem szállok bele a vitába, mindenkinek saját dolga és gondja, hogy mit gondol másról. Úgy gondolom normálisan tettem fel a kérdést. És ha épp nincs barátja az egyik leány válaszolónak, mert, hogy biztos olyan lányok mint én lefeküdtünk, vagy tönkre tettük az ő jövendőbeli partnereit, úgy gondolom nem feltétlen mindig egyen áll a vásár. És elég egy választ adnod szerintem, nem muszáj még a többi válaszadóba is belekötnöd, csak mert nem vagyok szimpatikus. :)
2016. ápr. 3. 17:53
 26/36 anonim ***** válasza:
21%

Van barátom, ezt benézted.

Nem sértődöttségből írtam amit írtam, csak próbáltam felnyitni a szemed, hogy veled van a baj, de ha te nem akarod, akkor lelked rajta.

Nekem attól nem lesz se jobb, se rosszabb.

2016. ápr. 3. 17:59
 27/36 anonim ***** válasza:
63%
Ribibűzt érzek...
2016. ápr. 3. 18:35
 28/36 anonim ***** válasza:
84%
Úgy jártál,mint aki annyira gazdag,hogy már nem okoz neki örömet,ha vesz valamit.Azért,mert nem kellett megküzdened a szerelemért.Így egyetlen kapcsolat sem fog boldoggá tenni.Pszichológus esetleg segíthet.
2016. ápr. 3. 19:17
 29/36 fenui ***** válasza:

Megerősítésként, én is egy jó pszihológust ajánlok. Amit NAGYON sokan eltévesztenek, ha ilyen helyzetbe kerülnek: NEM TELJESEN ŐSZINTÉK. A pszihológust köti az orvosi titoktartás, talán még jobban mint a többi orvost. Azzal szerintem tesztelheted, hogy ezt a témát felhozod neki, ha úgy válaszol, hogy a titoktartás az alap, akkor nyugodt lehetsz. És akkor mint a rabló römiben, pakolj ki; de ha lehet legyél konzekvens, ő is emberbű van.

valószínűleg az önmegtartóztatás is segítene, magadon éppúgy mint a pasikon :D

2016. ápr. 4. 13:57
 30/36 ceruzabácsi ***** válasza:
Detto!:) Én is így vagyok vele. Mar nem is keresek senkit.47f.
2016. máj. 5. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!