Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya férfiak! Ti mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya férfiak! Ti mikor untátok meg a rengeteg visszautasítást és hagytátok abba a csajozást?

Figyelt kérdés
2015. okt. 19. 15:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
16%
Hagyd már abba. Nincs csúnya ember, mindenki valaki szerint szép. Inkább a "csajozás" a gáz.
2015. okt. 19. 15:51
 2/18 A kérdező kommentje:

Jaja, baromi gáz a csajozás.

Főleg ha ronda férfiként csajozol :D

Akkor hirtelen nagyon gáz leszel.

2015. okt. 19. 15:53
 3/18 anonim ***** válasza:
22%
Nincs ronda ember, csak több nézet és pia kell...
2015. okt. 19. 16:08
 4/18 anonim ***** válasza:
30%
Ahogy a bölcs kínai közmondás is tartja: "nincs ronda ember, csak túl sok holokauszttagadó keverőtárcsás mosógép."
2015. okt. 19. 16:14
 5/18 anonim ***** válasza:
8%

Elég hamar tiltva lettél. Nyilván ez is a "csúnyaságod" miatt, ugye?

Egyébként a "csajozás/pasizás" azért gáz, ahogy a legtöbb ember tekint a másikra. Én sose értettem egyet ezzel a rendszerrel, hogy az összes szexuálisan vonzó egyénen áthajtani, amíg meg nem találjuk életünk értelmét, mert hát pár nélkül ugye senkik vagyunk.

Velem beszélgettél már, nekem van egy "csúnya" barátom, de ő se állt össze akárkikkel, csak hogy legyen valakije. Sőt, szexet is utasított már vissza, szép lányoktól is, mert nem érzett irántuk semmit. Szerintem valahol itt kezdődik az emberség.

2015. okt. 19. 16:19
 6/18 anonim ***** válasza:
8%
+1
2015. okt. 19. 16:37
 7/18 anonim ***** válasza:
Sajnos szerintem teljesen soha nem tudom kiverni a fejemből a nőket, de ahogy telnek az évek, egyre erősebb vagyok, és egyre jobban kibírom, hogy ne próbálkozzak.
2015. okt. 19. 18:10
 8/18 anonim ***** válasza:
94%

Kb 23-24 évesen jöttem rá, hogy esélytelen vagyok a nőknél. Persze megkaptam sokszor, hogy milyen kedves és jófej vagyok, milyen szerencsés lesz az a nő, aki...

Akkoriban még el is hittem. Aztán mindig helyes bunkó menőcsávóval jöttek össze.

31F

2015. okt. 19. 18:44
 9/18 anonim ***** válasza:
24%
Képesek voltatok lepontozni a válaszomat, miszerint minden ember szép. NAGYON nagy gond van a fejetekkel és ez az ocsmány látásmód tehet bennetek rondává mások szemében is. :(
2015. okt. 19. 18:46
 10/18 anonim ***** válasza:
53%

Ugyanúgy vagyok vele,mint a 7-es.

Mikor untam meg? 8 év kőkemény hajszolás után,élőben is,neten is próbálkoztam,semmi nem jött össze,csak a visszautasítást,kinevetést,megalázást kaptam egész végig.

Szóval nagyjából ennyi kellett hozzá,és sajnálom is,hogy erre pazaroltam annyi időt,pénzt,energiát,mikor másba is belefektethettem volna,ami még meg is térült volna... :/

Így meg ugyanott vagyok tulajdonképpen,mintha el sem kezdtem volna,hiszen esélyt sem kaptam egy nőtől sem soha,egy randira sem... :/

Pedig még csúnya sem vagyok..

24/F

2015. okt. 19. 18:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!