Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya férfiak! Ti mikor untátok meg a rengeteg visszautasítást és hagytátok abba a csajozást?
Jaja, baromi gáz a csajozás.
Főleg ha ronda férfiként csajozol :D
Akkor hirtelen nagyon gáz leszel.
Elég hamar tiltva lettél. Nyilván ez is a "csúnyaságod" miatt, ugye?
Egyébként a "csajozás/pasizás" azért gáz, ahogy a legtöbb ember tekint a másikra. Én sose értettem egyet ezzel a rendszerrel, hogy az összes szexuálisan vonzó egyénen áthajtani, amíg meg nem találjuk életünk értelmét, mert hát pár nélkül ugye senkik vagyunk.
Velem beszélgettél már, nekem van egy "csúnya" barátom, de ő se állt össze akárkikkel, csak hogy legyen valakije. Sőt, szexet is utasított már vissza, szép lányoktól is, mert nem érzett irántuk semmit. Szerintem valahol itt kezdődik az emberség.
Kb 23-24 évesen jöttem rá, hogy esélytelen vagyok a nőknél. Persze megkaptam sokszor, hogy milyen kedves és jófej vagyok, milyen szerencsés lesz az a nő, aki...
Akkoriban még el is hittem. Aztán mindig helyes bunkó menőcsávóval jöttek össze.
31F
Ugyanúgy vagyok vele,mint a 7-es.
Mikor untam meg? 8 év kőkemény hajszolás után,élőben is,neten is próbálkoztam,semmi nem jött össze,csak a visszautasítást,kinevetést,megalázást kaptam egész végig.
Szóval nagyjából ennyi kellett hozzá,és sajnálom is,hogy erre pazaroltam annyi időt,pénzt,energiát,mikor másba is belefektethettem volna,ami még meg is térült volna... :/
Így meg ugyanott vagyok tulajdonképpen,mintha el sem kezdtem volna,hiszen esélyt sem kaptam egy nőtől sem soha,egy randira sem... :/
Pedig még csúnya sem vagyok..
24/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!