Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rengeteg férfit megkaphatnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengeteg férfit megkaphatnék és meg is kapok. Rájuk unok. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Ahogy fent is írtam, nem vagyok rossz nő, sőt, meg is kapok rengeteg férfit, srácot, de egyszerűen megszerzem, addig még érzem a bizsergés részét az egésznek, majd egyszerűen megunom, megundorodom, és az is feldühít, hogyha már csak egy szöveges üzenetet ír, érzelmeim meg egyáltalán nincsenek, lehet akármilyen jó pasi, akiért epekednek más nők. Utána "szakítok" megmondom, hogy nekem ez nem megy, majd keresek újat és ez így működik most már 2 éve. Nem akarom írni hány férfival voltam ez idő alatt, mert menne a dobálózás, és én most tényleg segítséget szeretnék kérni abban, hogyan változtassak ezen.

Tény, hogy volt egy borzasztó kapcsolatom ahol több volt rajtam a tesi sérülés mint a szerelmes érzés, de úgy gondolom ennyi idő után nem lenne szabad még mindig ennek a befolyása alatt lennem, vagy nem tudom miért érzek a fentiekben leírtak alapján.

Szeretnék valaki olyat találni aki mellett jól érzem magam folyamatosan, nem unom meg és tényleg tudom szeretni. Vágyom egy normális kapcsolatra és igyekszem keresni és meg is teremteni de sajnos nem megy.

20L

2016. ápr. 3. 16:51
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
73%
vagyis úgy általában dühít, ha normálisan viselkednek veled. kicsit úgy hangzik mintha bosszút akarnál állni minden férfin amiat az egy miatt. az a borzasztó kapcsolat amit említettél eléggé mély nyomot hagyhatott benned. ezt tényleg egy pszichológus tudná rendbe tenni.
2016. ápr. 3. 17:13
 12/36 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
2016. ápr. 3. 17:16
 13/36 anonim ***** válasza:
40%
...
2016. ápr. 3. 17:16
 14/36 anonim ***** válasza:
50%

A hülye eszed tokjának kell lelki segély, te is egy felszínes ri--banc vagy, aki 600 pasi után kiégett és most rácsodálkozik.

Megfelelő péniszméret... Ezzel mindent elmondtál magadról!

Szánalmas!

2016. ápr. 3. 17:27
 15/36 anonim ***** válasza:
53%
A 14 válaszoló személyében Mr. Mikropénisz is megérkezett.
2016. ápr. 3. 17:30
 16/36 Noren1989 ***** válasza:
71%

Dobd meg magad a csajoknál!

Várjuk a gangbang videódat is, am!

26/F

2016. ápr. 3. 17:31
 17/36 anonim ***** válasza:
44%

15-ös, te idióta barom...

Igen, annyira mikro, hogy nem is látszik, mert lány vagyok.

Kretén!

2016. ápr. 3. 17:31
 18/36 anonim ***** válasza:
41%
#17 Ideges vagy? Vegyél be valami nyugtatót és feküdj le aludni.
2016. ápr. 3. 17:38
 19/36 anonim ***** válasza:
56%

18-as, nem vagyok ideges csak fáraszt, ha valaki nem üti meg egy szobanövény IQ szintjét és még gondolkodni sem képes...

Ilyen nők miatt tartanak minket használati tárgynak a férfiak, mert nekik minden pasin át kell menni, aztán vicaverza, ők is ezt teszik, mert azt hiszik mindenki ilyen selejtes.

2016. ápr. 3. 17:41
 20/36 anonim ***** válasza:
22%
#19 Mesélj még kérlek...
2016. ápr. 3. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!