Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rengeteg férfit megkaphatnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengeteg férfit megkaphatnék és meg is kapok. Rájuk unok. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Ahogy fent is írtam, nem vagyok rossz nő, sőt, meg is kapok rengeteg férfit, srácot, de egyszerűen megszerzem, addig még érzem a bizsergés részét az egésznek, majd egyszerűen megunom, megundorodom, és az is feldühít, hogyha már csak egy szöveges üzenetet ír, érzelmeim meg egyáltalán nincsenek, lehet akármilyen jó pasi, akiért epekednek más nők. Utána "szakítok" megmondom, hogy nekem ez nem megy, majd keresek újat és ez így működik most már 2 éve. Nem akarom írni hány férfival voltam ez idő alatt, mert menne a dobálózás, és én most tényleg segítséget szeretnék kérni abban, hogyan változtassak ezen.

Tény, hogy volt egy borzasztó kapcsolatom ahol több volt rajtam a tesi sérülés mint a szerelmes érzés, de úgy gondolom ennyi idő után nem lenne szabad még mindig ennek a befolyása alatt lennem, vagy nem tudom miért érzek a fentiekben leírtak alapján.

Szeretnék valaki olyat találni aki mellett jól érzem magam folyamatosan, nem unom meg és tényleg tudom szeretni. Vágyom egy normális kapcsolatra és igyekszem keresni és meg is teremteni de sajnos nem megy.

20L

2016. ápr. 3. 16:51
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
44%
Talán ne próbáld ki az összes férfit, és nem lesz ilyen érzésed...
2016. ápr. 3. 16:53
 2/36 anonim ***** válasza:
20%
Biztos te is ecset hajúakat választasz, a normális srácok helyett. Nem vagy kissé nimfomán?
2016. ápr. 3. 16:55
 3/36 anonim ***** válasza:
66%

Az előző kettővel ellentétben én próbálok tanácsot adni. :D

Mi lenne, ha egy ideig szüneteltetnéd ezt az egészet, és nem "szereznél meg" senkit? Szerintem segítene.

2016. ápr. 3. 16:57
 4/36 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az utolsó "párom" egy egyetemista srác volt, komoly tervekkel, munkával, jó anyagi helyzettel, megfelelő pénisszel és még jól is nézett ki, ráadásul nem utolsó sorban még okos is volt. Mégis múlthéten dobtam, mert már az dühített, hogy munka után mindig felhív.

2016. ápr. 3. 16:58
 5/36 A kérdező kommentje:
#3-s. Esélyesnek tartom, hogy igazad van. De ilyenkor meg mindig jobban vágyom egy kapcsolatra. Lehet mégis el kéne ásni mélyre az egészet és hagyni a férfiakat egy jó darabig :D
2016. ápr. 3. 16:59
 6/36 anonim ***** válasza:
76%
nem tudom, mi lehat az oka, de úgy fest, hogy valami nagyon kisiklott benned. szerintem lehet, hogy beszélgetned kéne egy pszichológussal, hátha aegit kideríteni, hogy mi lehet az és talán együtt a megoldást is megtaláljátok.
2016. ápr. 3. 17:06
 7/36 A kérdező kommentje:
#6-s köszönöm :)
2016. ápr. 3. 17:07
 8/36 anonim ***** válasza:
45%
Simán lehetsz a bántalmazó kapcsolatod hatása alatt, több mint valószínű, hogy vagy is. Egy dolgot tudok mondani: önnismeret.
2016. ápr. 3. 17:10
 9/36 anonim ***** válasza:
53%
mindent elmond hogy az utolsó pasid ugy jellemeted hogy a pénisze méretét előbbre helyezted az értelmi színvonalánál:) mindenesetre megtudtuk a fontossági sorrended :) Sebaj egyszer te is megtalálod az igazit nyugi valószinüleg ugyanilyen hidegvérrel fog dobni a pi.csába és beszélni rólad mint te teszed :)
2016. ápr. 3. 17:11
 10/36 anonim ***** válasza:
79%
Önbizalmad mindenesetre van bőséggel ami jó dolog. Szerintem is pihenj rá a dolgokra kicsit. Akik meg kötekednek, azok hagy kötekedjenek ráérnek, ahogy faterom mondaná. peace & love 22/F
2016. ápr. 3. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!