Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor azt írják a csajok, hogy le kell tenni valamit a férfinak az asztalra, akkor a fizetésükre gondolnak?
Szerintem a felnőtté válásnak vannak fokozatai és abba beletartozik az is, hogy kicsit leválunk a szülőkről. Lehet érte szidni, de én ezt így gondolom.
Illetve a családod nem szól, ha kihívás veled élni és ezt inkább közölje 1-2 haver, minthogy a barátnőd hagyjon el mikor összeköltöztök.
Gondolom férfiasnak vélik itt egyesek a klisék durrogtatását.
Persze magyarázat arra nincs, hogy miért megyek hozzá páromhoz ha közel dupla annyit keresek, nem jóképű és én sem vagyok egy elhízott tehén. Szerelem ó dehogy, minden nő pénzéhes k@rva igaz? Idegesítőek az itteni beszűkült idióták.
A kérdéshez: lehet anyagi, lehet jellembeli, lehet személyi, munkatapasztalat bármi, mindenkinek mást jelent. Általában valami értékelhető dologra mondják.
Nem, ők azt várják kulcsokat tegyek le.
Saját kocsim, saját lakásom, ő kocsija, ő háza. Aztán felmarkolja az összeset és ágyő
Azért ezt bírom ám.
Most szerzem meg a diplomámat. Valószínűleg nem fogok tudni elhelyezkedni vele (és igazából úgy megutáltatták velem, hogy nem is akarok). Van másik terv, de ahhoz a jogosítványok miatt pénz kell. Ahhoz, hogy a pénzt összeszedjem, el kell mennem valószínűleg valamilyen gyárba, esetleg másodállásként itthon valamiféle olyat is csinálhatok, ami a diplomámhoz köthető. Ott fizetnek mondjuk 100k körül, a mellékállást meg most ne számítsuk ide, nagy eséllyel semmi nem fog belőle összejönni; bár amit csinálni akarok, ott se sokkal jobb a pénz, de legalább azt imádnám is. (Akkor én most céltudatos vagyok, mert szar fizetésért csinálnám azt, amit szeretek?)
Na, mindegy. Szóval tegyük fel, hogy már megvan a diplomám, de ideiglenesen a gyárban dolgozok, a fentebb említett okok miatt. Megkapom a havi 100k-s fizetésemet. És akkor hogy a büdös francba várja el tőlem bárki is azt, hogy ebből legyen albérletem, új autóm (max 200k-s használtra félre van téve) meg jókedvem úgy, hogy közben a nagyjából kétmilliós diákhitelemet vissza kéne fizetnem?
Emberek, ez itt Magyarország, nem az USA, jó reggelt!
@26
Én meg itt csomószor azt olvasom, hogy a régi, használt autókba "be se ülnének" az emberek, kortól és nemtől függetlenül, azt teljesen figyelmen kívül hagyva, hogy az a régi autó Mercedes, Volvo, Škoda, Volkswagen, Seat vagy Lada. Régi -> nem kell, a csóró tulajával együtt. A diákhitelt meg nem csak én vettem föl az országban egyedül, mert nem én voltam az egyetlen, aki nem ért rá dolgozni eddig a félévig (bejárós vagyok, nem 10 kilométerről), és akinek a fara alá nem tolták oda a pénzt az utazásra, a kajára, vagy az egyéb költségekre.
Egyébként a nőnek is pontosan ugyanannyi ideje volt előteremtenie a pénzt, mint nekem, ha meg egyenjogúság van, akkor legyünk egyenjogúak. Mondjuk tök mindegy, ilyen pofával, mint ami nekem van, nem kell attól tartanom, hogy egy lány majd összeköltözésről beszéljen (a legnagyobb bók, amit valaha kaptam, az itt volt a Gyakorin, amikor is privátban azt írták nekem bátorítás gyanánt, hogy "ha összekapnám magam, még AKÁR ÁTLAGOS is lehetnék" :DD).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!