Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor azt írják a csajok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor azt írják a csajok, hogy le kell tenni valamit a férfinak az asztalra, akkor a fizetésükre gondolnak?

Figyelt kérdés

#asztal #fizetést?
2016. ápr. 2. 22:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
25%
Legyen valami munkája, vagy legalább valami végzettsége folyamatban és ne a mamahotel teljes ellátásából akarjon kapitulálni, hogy majd utána a nője szolgálja ki. Valami önállóságot mutasson.
2016. ápr. 2. 22:54
 12/27 A kérdező kommentje:
olyan nem lehet, aki otthon él még, de mindent maga megcsinál a háztartásban? ez az opció nem lehetséges?
2016. ápr. 2. 23:05
 13/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, az a minimum, hogy besegítesz otthon. (Igaz, hogy becsülendő manapság. :)) Mondjuk nem tudom, hány éves vagy, de szerintem olyan 25 fele azért illik elköltözni (de szerintem nőknek is). Ha dolgozol, simán lehet albérleted.
2016. ápr. 2. 23:07
 14/27 anonim ***** válasza:
ez valami orbitális marhaság hogy anyuci pici fia mint tudjuk albérlet= vastag pénztárca
2016. ápr. 2. 23:10
 15/27 anonim ***** válasza:
miért illik? ha nem akarok egyedül lakni akkor senki ne kötelezzen arra, hogy egyedül lakjak csak mert úgy jobban megfelelek mások ízlésének.
2016. ápr. 2. 23:10
 16/27 anonim ***** válasza:
Szerintetek teljesen példa nélküli, hogy 3-4 ember egy albérleten osztozik és úgy olcsóbban kijönnek? Felétek nem fordul elő ilyen?
2016. ápr. 2. 23:12
 17/27 A kérdező kommentje:
egyrészt, engem nem szolgál ki senki, nem is fogom elvárni, másrészt meg tényleg így lehet spórolni az albérlet árát, eléggé levinné a fizetést, ha belegondolsz, és tényleg a hitellel nem akar bajlódni az ember, ha nem muszáj a lakásnál, és sztem sokan akarnak saját lakást
2016. ápr. 2. 23:13
 18/27 A kérdező kommentje:
17: ugyanott vagyunk vele, mint a szülőkkel, nem? mint heringek élnénk, külön lennénk, de mégse lehetne magánszférája az embernek
2016. ápr. 2. 23:15
 19/27 anonim ***** válasza:
mondom nettó hülyeség én is önálló vagyok fizetem a rezsi részem mosok főzők takarítok magamra és azért nem vagyok önálló mert a családi házamba lakon marha logikus.....
2016. ápr. 2. 23:17
 20/27 ~OnLány~ ***** válasza:

Én nem várom el a barátomtól,nem is várnám el senki mástól,hogy helyettem fizessen mindent és tartson el.

Pont ennek ellenére én is bizonyítani akarom,hogy igenis meg tudok állni a saját lábaimon és nem szorulok rá senki segítségére.Mert ha egy nap úgy dönt,hogy elhagy,akkor ki fog eltartani?Anyu meg apu?! Hát nem!

Hogy a többi lány ilyenkor mire gondolhat,hogy a kérdésede válaszoljak,nem tudom.Lehet,hogy a fizetésre,a pénzre.Mindenkinek más a fontossági sorrendje.

2016. ápr. 2. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!