Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit gondolnak a nők?
Figyelt kérdés
Regisztráltam pár társkeresőre és körülnéztem. Azt vettem észre, hogy a nők szinte egyáltalán nem hajlandóak kitölteni a profiljukat, semmit nem lehet megtudni róluk az alapján, amit kitesznek magukról. Van 1-2 kép, meg alap dolgok aztán annyi. Miért várják, hogy ennyi információ alapján rájuk írjon egy normális férfi? Ilyenkor szerintem csak azok írnak, akiknek teljesen mindegy, csak nő legyen.2015. nov. 28. 16:18
1/3 anonim válasza:
Nagyon érdekes, én is most mentem el jópár oldalra és pont ezt tapasztalom, hogy a férfiak oldala nincs kitöltve. Igaz a nőkét nem nézegettem. Viszont vannak idióta kérdések, amikre biztos nem válaszolgatok, teljesen irrelevánsak. Amúgy meg, szinte semmit jelent a kitöltés, szimpátia szempontjából. Eddig udvariasan válaszolgatok mindenkinek, ahol lehet :) (N)
2/3 anonim válasza:
mert ha leszólítasz valakit egy bárban vagy utcán, akkor se tudsz semmit, az ismerkedés arról, szól, hogy megismer, ha leír indent az adatlapjára, incs izgaom.
3/3 anonim válasza:
A társkeresőn írt bemutatkozó szöveg akkor jó, ha tükrözi az ember személyiségét. Na, ezeknek a lányoknak a profilja nagyszerűen tükrözi a személyiségüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!