Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell állandóan nyomni a kamu sablondumát, hogy legyek határozott és lesz csajom, amikor tapasztalom nagyon sokszor a bőrömön, hogy nagyon nem segit ezen a gondon a határozottság?!
én nem vontam kétségbe senki szépségét vagy magabiztosságát de szerintem te(mármint aki a modellekkel tölti a szabadidejét)leírtad a lényeget: jóképűnek tartanak.amúgy a nyálam nem folyik sehova csak a kérdező fejével gondolkodom.
szal a határozottságodra kb akkora mértékben volt szükség hogy jelezd nem vagy szingli (vagy ha mégis, nem vagy monogám) nem a határozottságodra buktak hidd el nekem....ha most azt akarod bizonygatni hogy valójában mégse vagy helyes még azt is elhiszem...nem kell annak lenni elég ha az adott nők ideáljába mégis beleférsz
Nem toltom modellekkel az idom, valamit felreertettel.
Irtam h jokepunek tartanak, de azt is irtam h sokaig semmire nem mentem vele. 21 eves koromig szuz voltam. Szerinted nem jeleztem, h szingli vok?
Latom, benned erosen el a hit h a jokepuseg milyen fontos. Ha jobban megnezed ez igazabol egy kifogas! Hidd el, szivesen csereltem volna kevesbe jokepu viszont sportosabb testalkatu fazonokkal fiatalabb koromban. Eleg veznacska voltam mindig is. Nekem ez volt a kifogasom eveken keresztul, hogy nem vagyok izmos, vallas stb. Ezert aztan nem is volt nom 21 eves koromig. Aztan egyszer rajottem hogy ez nem is szamit annyira. Nem az itt a baj, h mindenki ezt mondja h a hatarozottsag es az onbizalom kell, hanem hogy azt nem mondjak hogyan szerezd meg. Peldaul csinalj valami olyat, amitol noni fog az onbizalmad. A legtobb fiu pl ezert gyur, akkor is ha nem ezt mondja. Bar sztem az csak az elso lepcsofokra jo, ha ott megragadsz lehetsz te Mr Olimpia is, akkor sem lesz nod (talalkoztam mar ilyen sraccal is). Legjobban az noveli az onbizalmat ha sikered van a noknel, amihez viszont probalkozni kell. Szoval kapjatok magatokat ossze! ;)
"ha valami nem tetszik, ki is mutatom"
- Gizus, hogy neked milyen baromi randa smiked van!!! Azonnal töröld le magadról!
- De drágám, három órát dolgozott rajtam a kozmetikus!
- Kuss, nem érdekel!
Na, szóval az a fajta határozottság, hogy azonnal szóvá teszed ami NEM tetszik, nem feltétlenül az a kiállás, ami egy nőnek tetszeni fog. Sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!