Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek itt a nők állandóan a hülye listáikkal, hogy nekik milyen férfi kell?
Egyrészt, senkit nem érdekel.
Másrészt, komolyan gondola itt egyetlen nő is, hogy van olyan normális férfi aki megfelelőnek tartja magát egy ilyen lista végigböngészése után és önszántából jelentkezik, hogy "szia, átmentem, akkor randizunk?"? Megsúgom, értelmes férfi nem úgy ismerkedik, hogy a nők elvárásainak próbál megfelelni és, ha úgy látja mindegyik elvárás stimt akkor lép.
Végül, szerintetek tényleg társkereső nők írják ki ezeket a kérdéseket vagy csak unatkozó trollok lázítják itt a népet állandóan?
Ugyanazért amiért a pasik a 100. kicsi a farkam és szemetek a nők kérdést. Vagy lázításért vagy mert érdekli őket hogy sokat várnak-e el. És nem az itteni komplexusos pasik komplexusait tervezik vele növelni.
Emellett tuti vannak trollok is.
Az meg hagyjan, de szerintem nem is nagyon van olyan ferfi aki meg tudna felelni a leirt elvarasoknak.
En azt mondanam unatkozo trollok :D (de itt GYK-n ki nem az?)
Nanana, gondolos, hogy nekunk csak egyfajta idealunk van? Az idealunkba kb a nok 60-70%-a beleferne
6#
Azért a nők vannak most támadva mert rendre nők elvárásait és ideáljait kell itt olvasnom.
Engem tényleg nem érdekel, nyilván azért vannak egyedül mert képtelenek alkalmazkodni a másikhoz és csak elvárnak. Ha ezt nem képesek beismerni akkor sorry. Viszont ne érezzék már, hogy ezt feltétlenül ki kell kiabálniuk mindenfelé.
Csináljak szórólapot akkor és osztogassák, még úgy is több sikerük lesz, ha egy férfi aki átmegy a teszten felhívja őket.
Férfiaktól nem szoktam ilyen kérdést látni, de tőlük sem szeretnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!