Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell állandóan nyomni a kamu sablondumát, hogy legyek határozott és lesz csajom, amikor tapasztalom nagyon sokszor a bőrömön, hogy nagyon nem segit ezen a gondon a határozottság?!
Én aztán soha sehol nem játszom meg magam, nekimegyek aki nem tetszik hörr morr micsoda faszi vagyok...brrr a hideg ráz az ilyen primitív viselkedéstől. Gondolom szerinted az udvariasság és a tapintat megjátszás a rossz vélemény elhallgatása meg hazugság.
Ha eddig nem esett volna le ez nem határozott viselkedés ez annak a biztos módja, hogy utáltasd meg magad mindenkivel.
Mert általában így van. Én legalábbis még soha nem találkoztam határozott, vagány, nagydumás, vicces pasival, aki ne tudott volna összeszedni magának, kivéve ha túl nagyok voltak az igényei (pl. szerinte az átlagos lány kb. szupermodell külsővel rendelkezik).
Pedig nagyon sok férfit ismerek, egy ideig csak férfiak között dolgoztam.
Fa.szt vagy te hatarozott fiam. Azt sem tudod mi az. Kulonben nem irnal ilyen hulyesegeket. Nincs belso onbizalmad, csak megjatszod h hatarozott vagy. Es meg ezt is letagadod. Nyilvan nincs sikered a noknel, maskulonben nem irnal ilyen baromsagokat. Az osszes tobbi is sot nyalhat a hulye dumajaval h legyel magas meg izmos, mind mind baromsag. Ha egy fokkal szebb vagy az ordognel, nem kell mas csak belso onbizalom es hatarozott fellepes. Ez minden nonel hatasos. Na csa kispocs es mostantol ne csak jatszd meg, hanem legyel is az..
38F (aki hatarozott)
Utolsonak (szoval most Te lettel az utso hehe):
Kuldok neked kepet ha akarod, hadd follyon a nyalad. En nem azt mondom, h nem kell a kulso. Az jol jon ha jokepu vagy, vagy jo testalkatu vagy, ha mindketto egyben akkor plane. De ez nem kamuduma, h a hatarozottsaggal lehet hoditani. Nalam sajat tapasztalat. Nem irok peldat mert nem hinned el ugysem. Igazabol valszeg a kepekre is azt mondanad, h nem is volt meg nekem stb, szal lenyeg, hogy elsoosztalyu noim szoktak lenni, modell testalkattal csinos arccal. Igaz, h jokepunek mondanak engem is, de amig bizonytalan voltam loszart sem ertem vele. Inkabb a kerdezonek kene kepet kuldenie, hogy lassam mennyire gaz a helyzet, mennyit kell fejlesztenie a belso onbizalman. Amugy egyetertek abban hogy ramaty kulsovel ne a modell csajokat pecezze ki maganak az ember de azokon kivul is vannak nagyon jo kis nok, olyanom is volt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!