Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a mai férfiaknál?

Figyelt kérdés
30-35 éven felüliek mondják, hogy a hónap végén úgy kell kölcsönkérni valakitől erre-arra, szülőkkel élnek, semmijük nincs. Én sem keresek sokat, mégis tudok félretenni,és szoktam plusz munkákat vállalni, hogy tudjam a garzonom törlesztőjét fizetni. Egy 35 éves férfinak nem kellene már érettebbnek lenni? Hogy tartana el egy családot? Nem érzem magam pénzcentrikusnak, nem BMW-s herceget várok, de amikor a telefonszámláját nem tudja kifizetni, az fura.
2016. ápr. 2. 10:44
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Kedves 13.! Tehát akkor a nő fogadja el hogy a férfi csóró, de neki legyen jó állása és támogassa?
2016. ápr. 2. 13:52
 22/24 anonim ***** válasza:
91%

21: Szerintem egy szóval nem mondott ilyent.

Kicsit úgy tűnik nekem, hogy te nagyon el vagy varázsolva. Mintha nem is ebben az országban élnél. Sőt, megsúgom halkan, hogy nyugaton is elég sokan laknak még a családjukkal felnőtt korukban is, mert ilyen jelenleg a gazdasági helyzet és ez fokozottan igaz erre a "gyönyörű" országra.

Mondom ezt úgy, hogy 150 nettót keresek, a lakásomat fizeti a cég ahol dolgozom (rezsit viszont én fizetek) és el vagyok adósodva. Mondjuk az már más kérdés, hogy a szüleimnek kellett segítenem, azért vagyok mínuszban, de ettől függetlenül eszem ágában sem lenne családot alapítani a semmire.

Sőt, az ilyen kérdések miatt egyre kevésbé van kedvem ismerkedni és inkább maradok egyedül. 28 évesen.

2016. ápr. 2. 13:58
 23/24 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

'Tehát akkor a nő fogadja el hogy a férfi csóró, de neki legyen jó állása és támogassa?'

1., a nőnek nem köteles elfogadnia h a ferfi csoro v keres mást vagy támogatja ha akarja, de ez nem kényszer es nem varja el/nem várta el senki tőle

2., Ha szeretek valakit akivel eltudom képzelni a közös jövönkent, akkor azon vagyok h neki is jó legyen, anélkül h megkerdőjelezném h megérdemli e vagy sem.

3., A csaj a levelezőn tanulmányait folytató srácot nem támogatja anyagilag, mint irtam az állam fizeti, őt csak lelkileg támogatja hogy ha megbukik ne adja fel, mások is elbuknak, de vegig csinalják. És mivel levelezőn tolja a srác mellette dolgozik napi 8 órában.

4., Most attol h találkozik ket ember ahol a nő jobban keres, abbol te miért arra következtetsz az írásombol h akkor a nőnek legyen jó állása. Nem ezt írtam. Nem tudsz szöveget értelmezni. És úgy tűnik h soha nem voltál szerelmes és azt hiszed h egy kapcsolat nem érzelmekről szól hanem elvárásokról.

Szerintem hagyd abba ezt a témát mert soha nem fogod megerteni vagy nem vagy elég érett hozzá(kortól függetlenül) hogyan tud két különböző anyagi helyzetben levő ember együtt élni.

2016. ápr. 2. 15:10
 24/24 anonim ***** válasza:
Amugy meg itt a forumon olvastam h egy srác eltartotta a szerelmét aki nappalin tanult az egyetemen. SENKI nem kérte meg vagy várta el h a barátnőjét etesse meg fizesse a fűtést a segge alá, mégis megtette. Most akkor mi van ennél? A ferfi fogadja el h a nő a csoró....? TE döntöd el h mit kockáztatsz, mit fektetsz be(pénz, idő) egy kapcsolatba, ez nem kényszer v elvárás.
2016. ápr. 2. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!