Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a mai férfiaknál?

Figyelt kérdés
30-35 éven felüliek mondják, hogy a hónap végén úgy kell kölcsönkérni valakitől erre-arra, szülőkkel élnek, semmijük nincs. Én sem keresek sokat, mégis tudok félretenni,és szoktam plusz munkákat vállalni, hogy tudjam a garzonom törlesztőjét fizetni. Egy 35 éves férfinak nem kellene már érettebbnek lenni? Hogy tartana el egy családot? Nem érzem magam pénzcentrikusnak, nem BMW-s herceget várok, de amikor a telefonszámláját nem tudja kifizetni, az fura.
2016. ápr. 2. 10:44
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
És az ilyen embereknek hogy lesz akkor családja?
2016. ápr. 2. 11:29
 12/24 anonim ***** válasza:
Általában sehogy, mert a nők többségének nem kell olyan férfi, akinek anyagi gondjai vannak.
2016. ápr. 2. 11:31
 13/24 anonim ***** válasza:

"sehogy"

nem teljesen gondolom így, vannak haverjaim akik találtak párt maguknak. És egyáltalán nem csúnya nőkre kell itt gondolni. Ha nem is keres az ember sokat, de legyen udvarias, humoros és éreztesse a nővel h ő a legkülönlegesebb a világon. És az anyagi kérdésekben mindig közösen döntsenek.

2016. ápr. 2. 11:39
 14/24 Titusztitusz ***** válasza:
49%
Amít írsz kérdező, az valóban jól megfigyelhető jelenség mindenfelé, viszont azért a problémát ne szűkítsük már le teljesen a szegény férfiakra...Sajnos ilyen téren a nők sem jobbak semmivel sem...Sőt, talán még rosszabbak is...Szóval szerintem maradjunk annyiban hogy a fent írt kérdésed valós problémát takar álltalános jelenségként, mindkét nemre kivetítve, az oka meg valszeg abban van, hogy a mai emberek átlagos "szellemi színvonala"(Hogy finoman fogalmazzak...) azért hagy maga után némi kívánnivalót...Dehát mit is lehet várni olyan emberek TÖMEGEITÖL, akik szinte az egész életüket a tévé előtt töltik, ostobaságokat, és színvonaltalan töltelékműsorokat nézve, illetve pl. a "fészbuk" előtt, szintén értéktelen, semmirevaló locsogásokat olvasgatva, meg primitív fotókat bámulgatva...Az iskolában meg mindenröl tanulnak, csak éppen a "helyes életvezetésröl", meg a megfelelő értékrendröl nem...Hát akkor meg mit kell itt csodálkozni bármin is???
2016. ápr. 2. 11:41
 15/24 anonim ***** válasza:
74%

Nos én nem fogom a fizetésem 60-70%át albérletre költeni, egy kertes ház meg 15-20 millánál kezdődik, amire hitelt nem kapok + a melóhelyem se olyan megbízható, hogy ott fogom a következő 35 évet lehúzni, így ha tehetném se vennék fel hitelt.

így lesz@rom, otthon lakom. 30e ből meg van a kajám, kifizetem a rezsi rám eső részét, ami kb 15 télen 20-25e, és kész. Mellé még nem kell 60e-et csak lakbérre költeni.

Akinek nem tetszik, az forduljon el és nézzen más merre.

2016. ápr. 2. 11:54
 16/24 A kérdező kommentje:
13.! Értem hogy párjuk van, de gyereket miből nevelnek, ha addig csak önmagukat sem tudták eltartani?
2016. ápr. 2. 11:59
 17/24 anonim ***** válasza:
67%

#15: Angyalföldön 25 milliónál kezdődnek a valamirevaló kétszobás lakások, de sokkal kijjebb, egésze messze a központtól, Rákoskeresztúron is 15 milliós árban fekszenek a lakások. Márpedig minimum kétszobás lakás szükséges, ha valaki komolyabb kapcsolatra, esetleg később családalapításra adja fejét. A nők részéről a követelmény: KÜLÖNLAKNI.

DE! Nyilván nem önerőből fizetem ki a jobb esetben 15 milliós lakást, így hát muszáj hitelhez folyamodnom. Csakhogy a nők részéről a követelmény: A PASINAK NE LEGYEN TARTOZÁSA VAGY HITELE.

Na akkor most végül is mit akarnak a nők? Ők sem tudják. Ennyit a nőkről...

2016. ápr. 2. 12:14
 18/24 anonim ***** válasza:

13. vagyok: Nos én nem kérdezem ki h milyen az anyagi helyzetük, de ha ketten élnek együtt azért úgy megoszlanak a költségek. Némelyik csaj jobban keres és így bevállalták a gyereket hamarabb, majd amikor gyesre mentek akkor a ferfi maradt egy évet otthon, mert ő kevesebbet keres, így jobban megérte nekik. A gyerek után kapnak valamennyi adókedvezményt is. Addig a ferj vásárolt be, takaritott a házban stb.

A másik párnál a lány biztatta a srácot h tanuljon tovább: főiskola, állami támogatással, levelezőn. és ha elvégzi majd akkor valszeg emelik a fizuját v jobb állást talál és akkor lehet továbbtervezni.

2016. ápr. 2. 12:20
 19/24 anonim ***** válasza:

Hát, én sok olyan lányt ismerek, aki külön lakik ugyan, de a szülei vagy fizetik a lakását, vagy "anyagilag támogatják"... ők meg közben azt mondják, hogy ők mennyire önállóak, és ők nem kérik a pénzt a szüleiktől, csak elfogadják. Ez mivel jobb? Semmivel, csak közben még be is csapják saját magukat.

Még mielőtt: külföldön élek, nem otthon a szüleimmel.

2016. ápr. 2. 13:20
 20/24 anonim ***** válasza:

Sokan csak élvezni akarják az életet, nem gondolnak bele, mi lesz a későbbiekben, a mának élnek. Plusz nincsenek céljaik, álmaik, így nem kell pénzt félretenni rá. Nyilván egy ilyen emberrel csak akkor lehet közös jövőt tervezni, ha hajlandó változtatni, vagy ha a párja is ugyanilyen pénzköltő szemléletű.

Nekem ezért fontos ismerkedésnél, hogy a másik félnek mik a céljai az életben, mert ha vannak neki, akkor valószínűleg tesz is értük, nem csak egyik napról a másikra él. A mai világban pedig akárki akármit mondd, egy stabil kapcsolathoz hozzátartozik a stabil anyagi helyzet is.

Én sem keresek fél milliót havonta, de mindig van egy adott összeg, amit félreteszek, mert úgy érzem, hogy ennyi kell ahhoz, hogy a későbbiekben sikeresen vegyem az akadályokat.

29F

2016. ápr. 2. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!