Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ti nem érzitek néha azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti nem érzitek néha azt, hogy bármit is mondanak a férfiak, mégis csaknem tökéletesnek kell lenni, hogy észrevegyenek? (nem szexre, kapcsolatra)

Figyelt kérdés
2016. márc. 28. 21:42
1 2 3
 21/27 wiWell ***** válasza:
Aki nem szeret annak sosem tudsz elég jó lenni, aki meg igen az szeret úgy ahogy vagy-
2016. márc. 29. 08:31
 22/27 anonim ***** válasza:

Minek jössz össze olyannal, akinek kevés vagy kapcsolatra?

Érezd magad jól egyedül, és ne akarj mindenáron barátot.

Akkor elutasítod azt, aki keveset kínál.

Azzal kell összegabalyodni, aki komoly kapcsolatot akar veled. A többieknek még tipli van.

Így nem érnek csalódások.

2016. márc. 29. 09:10
 23/27 anonim ***** válasza:

Nem. Rohadtul nem vagyok tökéletes, se külsőre, se belsőre...mégsem volt problémám soha a pártalálással. Férjem van, aki így imád. De vannak férfiak, akik örömmel lennének velem..ha nem lennék már foglalt.......

Szóval nem. Szerintem ez az egész tökéletesdi túl van görcsölve, vergődve. Mindenki fogadja el magát olyannak, amilyen...aztán pedig kezdjen hozzá egyre jobbá és jobbá tenni önmagát! De soha ne másokhoz viszonyítsuk magunkat. Az egy hül.yeség. Minden ember más...

2016. márc. 29. 10:02
 24/27 anonim ***** válasza:

Kicsit hasonló tapasztalataim voltak. Életem majdnem 27 éve alatt két srác volt, aki ismerkedni szeretett volna, ebből egy elég taplón bizalmaskodni kezdett 2 percen belül, a másik ma már a vőlegényem (nyilván nemcsak azért, mert ismerkedni szeretett volna velem). A többi MIND olyan volt, aki csak dugni akart volna. Ráadásul még csak nem is ápoltak , igényesek, hanem ilyen ótvar alkesz csövesek meg nagyapám korú perverz fazonok. Pedig sztem nem sugárzok olyasmit, hogy dugjanak meg, meg hogy én csak arra lennék jó. Túlsúlyos vagyok (részint genetikailag, tehát nem az a fajta vagyok, aki annyit mozog, hogy elmegy a hűtőig meg vissza, meg napi egy zacskó chipset bezabál), de emellett ápolt, igényesen öltözködő, érdeklődő, kedves, intelligens, nem is a 4 fal között élek.

Azt látom, hogy a pasik így sírnak, úgy sírnak, hogy jaj, nincs nőjük, meg az átlag alatti csajoknál is próbálkoznak... aztán kiderül, hogy átlag alattinak a sminkeletlen modellt értik. Szépnek meg a kikent-kifent csajokat... és ez alatt nem a plázacicát értem. Lehet, ezért mondják, hogy átlagos lányok iránt érdeklődnek, mert azok a lányok pont nem harsányak... de azért tökéletesen össze van passzintva a szett, viszonylag szép arc, ápolt, hosszú haj, feszes fenék, feszes mellek, nem ilyen látványos, de mégiscsak smink smink... akinek van némi tapasztalata ebben, azért tudja, hogy egy ilyen nő mennyi pénzt elkölt a külsejére... és a pasik csak ezt veszik szépnek, ápoltnak. Ha már van rajta két pattanás, akkor fujj, ragyás, ha nem tökéletesre van szedve a szemöldök, hanem természetesen dúsabb, akkor fujj, hernyó meg Brezsnyev, az már undorító, hogyha egy nő borotvált lábán látszik a szőrtüsző, fujj. narancsbőrős, fujj, lóg a melle, miért nincs szoknyában és tűsarkúban, ez így nem nőies... és ezeket teljesen átlagos vagy az alatti férfiaktól hallom. Mert ha még egy fitneszmodell mondaná, hát megértem, mert mindenki azt várja el, amit ő is tud nyújtani. És ezután csodálkozik, hogy nincs nője. (persze ugyanez megvan a nőknél is, butuska nem is túlzottan szép csa szelektál, hogy jaj, ez nem elég helyes meg izmos meg rosszfiús, aztán sír, hogy minden pasija egy szemétláda)

Én inkább azt mondanám, hogy aki nem tökéletes, az iránt kevesebben fognak érdeklődni, de nekik nagyobb az esélyük egy tényleg jó, komoly, hosszú távú kapcsolatra, főleg 25+, amikor már azért beérnek az emberek lelkileg is.

2016. márc. 29. 10:04
 25/27 anonim ***** válasza:
Siránkozás #22222222222222222222222222
2016. márc. 29. 14:42
 26/27 anonim ***** válasza:

24-es

Azért ne mondjuk azt, hogy az átlagos csaj alatt a dagadtat kéne értenünk.

2016. márc. 29. 19:07
 27/27 anonim ***** válasza:
26-os:Akkor kiknél is magas az a bizonyos mérce?
2016. ápr. 1. 06:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!