Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ti nem érzitek néha azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti nem érzitek néha azt, hogy bármit is mondanak a férfiak, mégis csaknem tökéletesnek kell lenni, hogy észrevegyenek? (nem szexre, kapcsolatra)

Figyelt kérdés
2016. márc. 28. 21:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
54%
Férfiként állítom, nem kell tökéletesnek lenniük. Sőt, a tökéletes inkább kerülendő jelenség.
2016. márc. 28. 22:19
 12/27 anonim ***** válasza:

1. Ki az a Ken Brock?

2. Mit tartunk jó nőnek? Mert én nő vagyok, de nem értem, miért a műszemű, műlábú, műorrú lányok a "10-esek". Ha így kellene kinéznem, inkább egyedül maradok.

2016. márc. 28. 22:19
 13/27 anonim ***** válasza:
Nem kell tökéletesnek lenni.
2016. márc. 28. 22:26
 14/27 VirágésBence ***** válasza:
81%
Úgysem lesz soha senki tökéletes, de ha már van benned valami észrevehető hiba (25dkg felesleg), egy anyajegy a fülcimpádon, egy mm hely a fogaid között akkor már ronda nő vagy és kész. Persze, egy kis túlzással, de lényegében erről van szó, néhány férfi ráfogja egy nőre, hogy kövér meg ronda és kész, le van szarva, bezzeg neki nézzék el, hogy nem olyan szép, mert hát a belső a fontos. Az a legnagyobb probléma, hogy elég gyakran nincs meg a kölcsönösség az emberekben, mindenki jó pasit meg jó nőt akar, aki tökéletes, de elvárja, hogy neki csak a belső tulajdonságait nézzék, és ezt úgy mondom, hogy semmiféle csalódottság vagy elfogultság nincs bennem, csak ezt látom, itt is és máshol is és ez nem fog változni, de még csak javulni se.
2016. márc. 28. 22:29
 15/27 anonim ***** válasza:
Nem érzem így.
2016. márc. 28. 22:51
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt főleg az a baj, hogy ez a "10-es skála" más a nőknél és más a férfiaknál. Egy nőtől több minden alapelvárásként van feltüntetve.

Pl. ha egy férfi mackós, az szinte mindig kövér. Egy arányaiban ugyanolyan kövér nő nem kell neki, mert aki kövér, az mondjuk 5-nél soha nem lehet több.

Szerintem átlagban elmondható, hogy a csúnya vagy kövér nők is többet adnak magukra, mint mondjuk egy átlagos pasi. Ami igazából tök szomorú, mert nem hiszem, hogy ezt a férfiak felfogják, hogy abban is mennyi energia van, hogy valaki szarul nézzen ki.

2016. márc. 28. 22:57
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

Egy nőtől több minden alapelvárásként van feltüntetve?

Ezt így elmondanád egy 170 magas srácnak is?

Vagy a türelmességet a dagadt nők felé egyoldalúan gondoltad?

2016. márc. 28. 23:16
 18/27 anonim ***** válasza:

Erre csak ennyit tudok reagálni (A fiú csámpás, kövér és nem is gazdag):

[link]

[link]

Remélem ez adott egy kis önbizalmat a picsogó fúknak.

2016. márc. 28. 23:23
 19/27 anonim ***** válasza:

Geeez... hát ez hihetetlen!

Ekkora pálfordulást és mindez velem történik?

Megvilágosodtam és kiderült, hogy amit 30 évig tapasztaltam, az mind csak szörnyű képzelgés volt és igazából a szívében minden lány egy dongalábú, dagadt, hawaii őslakos srácra vágyik és csak azért viselkedett velem bunkón, hogy ezzel is a helyes útra tereljen!

Minden srác szívében remény gyulladhatott végre.

Köszönöm neked ezt az élményt!

2016. márc. 28. 23:32
 20/27 anonim ***** válasza:
milyen az a műszemű, műorrú, műlábú lány?
2016. márc. 29. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!