Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti nem érzitek néha azt, hogy bármit is mondanak a férfiak, mégis csaknem tökéletesnek kell lenni, hogy észrevegyenek? (nem szexre, kapcsolatra)
1. Ki az a Ken Brock?
2. Mit tartunk jó nőnek? Mert én nő vagyok, de nem értem, miért a műszemű, műlábú, műorrú lányok a "10-esek". Ha így kellene kinéznem, inkább egyedül maradok.
Szerintem itt főleg az a baj, hogy ez a "10-es skála" más a nőknél és más a férfiaknál. Egy nőtől több minden alapelvárásként van feltüntetve.
Pl. ha egy férfi mackós, az szinte mindig kövér. Egy arányaiban ugyanolyan kövér nő nem kell neki, mert aki kövér, az mondjuk 5-nél soha nem lehet több.
Szerintem átlagban elmondható, hogy a csúnya vagy kövér nők is többet adnak magukra, mint mondjuk egy átlagos pasi. Ami igazából tök szomorú, mert nem hiszem, hogy ezt a férfiak felfogják, hogy abban is mennyi energia van, hogy valaki szarul nézzen ki.
Egy nőtől több minden alapelvárásként van feltüntetve?
Ezt így elmondanád egy 170 magas srácnak is?
Vagy a türelmességet a dagadt nők felé egyoldalúan gondoltad?
Geeez... hát ez hihetetlen!
Ekkora pálfordulást és mindez velem történik?
Megvilágosodtam és kiderült, hogy amit 30 évig tapasztaltam, az mind csak szörnyű képzelgés volt és igazából a szívében minden lány egy dongalábú, dagadt, hawaii őslakos srácra vágyik és csak azért viselkedett velem bunkón, hogy ezzel is a helyes útra tereljen!
Minden srác szívében remény gyulladhatott végre.
Köszönöm neked ezt az élményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!