Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit jelentsen ez a "nem tudom, mikor értetted félre a jelzéseimet" szöveg a nők részéről?
Figyelt kérdés
A nőknek szokása különböző gesztusokkal operálni, és egyiket-másikat a férfi úgy veszi, hogy "akkor most szabad a pálya", viszont a közeledéskor jön a nő részéről ez a "jaj, kis butus, félreértetted" szöveg. Miért jó így szórakozni a férfiakkal? Hölgyeim, ha már mindenképpen ragaszkodtok a kis jelzéseitekhez, miért nem lehet azokat egyértelműen közölni, hogy elkerüljétek később az esetleges félreértéseket? Nem a középkorban vagyunk, nem vagytok elnyomva, hogy ne lehessen beleszólásotok, hogy ne tehessetek magatok valamiért. Nyugodtan kinyithatjátok a szátokat, hogyha akartok valamit. Miért nem lehet ráhagyni a kisded játékaitokat és integetni, ha szeretnétek, hogy felvegyenek? Ebből az ostoba szórakozásból egyre több férfinak van már elege.2016. márc. 6. 17:38
1/13 anonim válasza:
Mert a hiúságukat legyezi, hogy kellenének a pasinak, és szeretik kiélvezni ezt az érzést. Ettől érzik szexinek, nagybetűs NŐ-nek magukat. Aztán ha már elteltek az érzéssel, jöhet ez a félreértettél duma... Úgysem tudod megváltoztatni őket, inkább vedd játéknak, flörtnek az egészet, különben meg fog ütni a guta;)
2/13 anonim válasza:
Ezt mondjuk en sem ertem es no vagyok. Az egyik baratnom nyavajgott mindig ezen hogy o csak baratkozni akar a fiukkal de ok nem veszik a lapot...
3/13 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Nem lehet, hogy félreérted a jelzéseket? És Te jelzésnek veszel valamit, ami egyáltalán nem az? Mert ha több nőnél is előfordult... :S
4/13 A kérdező kommentje:
Ha az ölembe ül, akkor az szerintem egy eléggé félreérthetetlen jel.
2016. márc. 6. 18:25
5/13 anonim válasza:
Mert jólesik nekik, ha a férfi körbeudvarolja őket, ezt pedig úgy tudják elérni, ha elhitetik vele, hogy van esélye.
6/13 anonim válasza:
Én tudtommal semmiféle jelet nem szoktam küldeni. Vonaton, héven ha utazok füles benn és bámulok kifelé az ablakon mégis menetrendszerűen betalál pár pasi. Kérdező, szerinted ezek milyen jelet láthattak?
7/13 anonim válasza:
Ezek az úgynevezett félreérthetetlen jelek valójában rettentően triviális és semmitmondó gesztusok, amiket az esetek többségében lehetetlen észrevenni. Ha egy nő rád néz 1.545 másodpercre, akkor ő elvárja, hogy ennyi idő alatt értelmezd az ő összes szándékát, ha pedig erre nem vagy képes, akkor egy ostoba bunkó vagy, akinek nem esnek le még a legnyilvánvalóbb jelek se. Rengetegszer volt már velem és a barátimmal is ilyen nem egy nő, konkrétan a hajuk csavargatásával és a homlokuk ráncolásával várták azt, hogy majd a férfiak találják ki ennyiből a szándékaikat, a születésnapjukat, a kedvenc színűket meg a csillagjegyüket, természetesen mi "sötét, tuskó állatok" képtelenek voltunk erre. Amikor egyszer begorombultam, megkérdeztem, hogy miért olyan nehéz értelmesen kommunikálni a a szándékaikat, erre megkaptam, hogy ezek, tehát a fentebb felsorolt indirekt és értelmezhetetlen gesztusok szerintük rettentően egyszerű és direkt módjai annak, hogy közöljék mit szeretnék. Csak egy hülye pultos vagyok, szóval javítsatok ki ha netán tévednék, de a direkt kommunikáció az, amikor odamész, ránézel és azt mondod "szia, van kedved beszélgetni kicsit?", vagy valami hasonló, nem pedig az, hogy mikronnyi mozdulatokból várják el, hogy kitaláljam mit is akarnak.
8/13 anonim válasza:
Az a baj, hogy amikor tetszik egy nőnek egy férfi, akkor is ugyanilyen "egyértelmű" jeleket ad, sőt, néha semmilyen észrevehető jelet nem ad.
9/13 A kérdező kommentje:
Semmilyen észrevehető jelet nem ad, de azért várja a sült galambot.
2016. márc. 6. 18:53
10/13 anonim válasza:
Egyszerűen legyezgette az egóját, hogy belementél egy laza flörtbe, de ő ennél többet nem akar, és ezért mondta ezt. Jó duma egyébként, ha szórakozni akar másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!